saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu 

kapat
  1. bir sabah gazete radyo televizyon ve diğer yayın organlarında görmek istediğim * * manşettir.
    şöyle ki;
    bir nesilin,bir jenerasyonun hayatını zindan etmiş, saat satışlarında patlamaya neden olmus bu acıklıktan yararlanan bir cok yatırımcıyı zengin etmiştir bu eleman, espiriyi üretmiş uygulamıs ve yayılmasına zemin olusturmustur bir kaç bilinçsiz tarafından kalabalık ortamlardada sarfedilmesiyle bi hayli meşhur olmus, yogun bir şekilde kullanılmıstır, masum duygularla saati ögrenmek amaclı yanastıgımız kişiye saati sorduğumuzda aşşagıdaki dialog gelişmiştir.
    -abi saat kaçtı
    -saat kaçmadı duruyo
    - * senin ben amına koyum abi dedik insan yerine koyduk ~pişmanlık
    ~
    bu durumdan rahatsız olan kişiler ki bende kendimi bu gruba katıyorum insan ilişkilerinden soguduk kendi horozumuzu kendimiz keseriz gazıyla en yakın magzadan saat temin ettik, kimileri bu durumu değerlendirdi sürdü piasaya iyi modifiye edilmiş cakma saatleri şimdilerde her köşe basında görüyoruz mukavvadan tezgahlarında 5, 10 ytl ye saat satan satıcıları.
    #3405558 (norvecli balikci, 16.05.2008 19:07)

© 2008 - uludağ sözlük

saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imalat muhendisi » 2008 2009 sezonu fenerbahce formalari » delikanli mahallesindeki balet » sahap 3 » saruman » chuck » bisiklet tekerlegine pet sise sikistirmak » ocalan yuz akimizdir » allah seni utandirmasin » pokemonlarin ureme sistemi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci