saat 5 oldu 500 baslik var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 7 saat oldu
  2. 2 saat oldu
  3. tam 14 saat oldu
  4. x saat oldu
  5. saat epey gec oldu yatsam iyi olacak
  6. saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu
  7. saat 12 yi vurunca pic olan baslik
  8. oldu mu simdi bu baslik
  9. bir baslik vardi ne oldu ona
  10. attim tuttu baslik oldu

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» reklama giren filmin geriden baslamasi » kirli yuzlu melekler » kayitli uludag sozluk okuru » trojan horse » erkeklerden igrenme nedenleri » pianotarium piano tribute to metallica » her ile bir universite yapmak » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » tugba ekinci » alternatif vodafone reklam replikleri » joker » yalnizligin anlasildigi anlar » is yerindeki anlasilmaz durgunluk » 34 du 0245 plakali metalik gri fiat palio » pendik lisesi » kiristirmak » sanchez rodriguez joaquin » ruya » google » tufek bakimi » yaran gazete mansetleri » desperate housewives » halsizlik » sekr » angl » styx » mr crowley » petri lindroos » fatih urek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa