saam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sa
  2. sa 3 goa
  3. sa ba ha kadar
  4. sa bile
  5. sa ir
  6. sa jaehyouk
  7. sa n 1 goa
  8. sa nu imi iei niciodata dragostea
  9. sa rang ham ni da
  10. sa som i himmelen

© 2008 - uludağ sözlük

saam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ezginin gunlugu » cheapdeath » cocukken garip buyudukce oturan isimler » kar musikileri » kara hilal » yaran kisisel iletiler » tanrilarin arabalari » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » kitap okumayanlardan sabun yapmak » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » fc homburg » ayran ile sigara icmek » reich » cehennem korkusu » ugur demirpehlivan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » ampirikuku » erdem yener » ney calmaya borozan ile baslamak » dusunce yayimlanmasi » agalmatophilia » divide et imperium » kir kalbini ver elime » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » will you still love me in the morning » gokhan saki » hadi uyuyalim » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » akatizi » pencere caminin bugusu