s z w 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. s 1
  2. s 2
  3. s 300
  4. s 400
  5. s 417 hdh top sky
  6. s 42
  7. s 500 e tup taktiran adam
  8. s a
  9. s a k d c y o a c v
  10. s a v

© 2008 - uludağ sözlük

s z w başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. s z w ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu s z w nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adoption » bas agrisi » sagopa kajmer » ultima online » arwa damon » bir capkina yanginim » ergenekonu savunuyorum mutluyum » thug life nigga » oguzhan ozyakup » milla jovovich » favori filmi recep ivedik olan insan » derdim coktur hangisine yanayim » yapilmis en aptalca dalginlik » harold shipman » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » tu kaka bana » kurt » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » tum eski sevgililerin kokune kibrit suyu » ayran ile sigara icmek » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » elveda de » azalmis icgoru » uludag sozluk ihtiyar heyeti » puvedibuvi » deb » shashkin » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » jenna jameson