s line 

kapat
  1. Audi firmasının s3, s4, s6 ve s8 modelleri.
    #880510 (expert16, 19.11.2006 15:02)
  2. audinin sport modelleri için kullamış oldugu kısaltma.
    #880548 (memolf, 19.11.2006 15:09)

© 2008 - uludağ sözlük

s line başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. s line ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu s line nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» behavioral autogynephilia » grand theft auto online » yan bakmak » yusuf simsek » fatih tekke ve batuhan karadeniz » topun arkasina gecme » biyikli kadin » vakit tamam » diskalkuli » marti cigligi » banun guven hatirina ntv izleyen insan » gokhan saki » aba guresi » mehmet turgut » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hipopotamus » egitim sart » peta » huzur » tuncer oz » pardus 2008 » kemal oncel » gulun kokusu vardi » ravza » aman heri » asimo » kurt » bir turk olarak kurtlere soruyorum » anterograd amnezi » vaudeville for vendetta