s harfinin video yayinlarinda cizirtiya yolacmasi 

kapat
  1. teknolojinin gelmiş olduğu noktada hala çözemediği problemdir. ne zaman bir oyuncu s harfi barındıran bir kelime telaffuz etse insanın kulağını tırmalayıcı bir ses otomatik olarak çıkmakta ve s harfinin gerçek telafuzu bir türlü duyulamamaktadır.
    s harfi cihazlarda bir tür rezonansa mı yol açmaktadır, düşünülesidir.
    #2363582 (azorka, 23.09.2007 00:14)
  2. - seni seviyorum süleyman
    + bi parazit yapma ayten !
    #2363597 (rweasley, 23.09.2007 00:17)
  3. konserlerden once sound check, yani ses kontrol yapan elemanların nie ısrarla "s" "a" "ses kontrol" deneme 1 2 3 dediğini anlamama vacip olmuş cızırtılardır. zira s'ler iyi ayarlanmayan hoparlorlerde boyle bir soruna yol acabilmektdir.
    #2363650 (derindusunur, 23.09.2007 00:26)

© 2008 - uludağ sözlük

s harfinin video yayinlarinda cizirtiya yolacmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. s harfinin video yayinlarinda cizirtiya yolacmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu s harfinin video yayinlarinda cizirtiya yolacmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» internette kendini teshir etmek icin yasamak » aksam oldu huzunlendim ben yine » joyeux noel » burcak onder » sevval orucu » nigde gazozu » var misin yok musun tony » 2117141311151114 221563621114116 1223125691215 » gumruk mustesarliginin sitesindeki turk bayragi » urunun kasada kalmasi » besiktas a teknik direktor onerileri » yigit ozgur esprileri » replica » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » polisle catismak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » inekli koyu » turkboard » guvec vernigi » kamil koc » sekura » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » votka » osuruk » guclu olmak » karakol » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » ali sami yen cehennemi » on ayak » kerebic