s entendre 

kapat
  1. fr. biriyle iyi gecinmek anlamina gelir.
    avec yani birlikte edati ile kullanilir.
    ingilizcede get along ile ayni anlamdadir.
    #2275370 (vermilion, 06.09.2007 23:43)
  2. entendre aslında duymak anlamına gelir fakat fiil dönüşlü olduğunda anlaşmak anlamına da gelir. birinci grup olmadığı için bununda değişik bir çekimi vardır.
    #2275383 (jack daniel, 06.09.2007 23:45)

© 2008 - uludağ sözlük

s entendre başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. s entendre ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu s entendre nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fernando jose da silva freitas meira » ismi cafcafli olunca bir halt sanilan seyler » geceleyin bir black metalciyle karsilasmak » kiz arkadasina sik sik agda yapan erkek modeli » bir derdim var » evkur dan pc alan insan » gotomorfoz » insan ruhu » her basarili erkegin arkasinda bir kadin vardir » tayyip e niye bu kadar kufur ediyorlar anne a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games