s and p seriata uygun endeksler 

kapat
  1. standart and poors şirketinin şeriatla yönetilen ülkelerdeki yatırımcaıya yönelik olarak hazırladığı yeni yatırım aracı.

bu endekslere dahil olan şirketlerin yaptıkları işler hedef ülkelerdeki şeriat yasalarına uygundur.

(bkz: para için kırk takla atmak)
    (bkz: endeks)
    (bkz: şeriat)
    #1021747 (pilotmont, 19.12.2006 16:54 ~ 16:55)
  2. (bkz: Dow Jones Islamic Market Turkey Endeksi)
    (bkz: DJIMTR)
    #1021859 (serbest radikal, 19.12.2006 17:11)

© 2008 - uludağ sözlük

s and p seriata uygun endeksler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. s and p seriata uygun endeksler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu s and p seriata uygun endeksler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» morgan de sanctis » red star belgrade » uludag sozluk moderasyonu » operasyonla kalbi aldirmak » layne staley » balikesir universitesi » pablo escobar » konusmaya yeni baslayan bireyin ilk sozleri » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru » zehir » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » dungeon siege » ramora » 31 ekim 2008 volbeat istanbul konseri » eyup » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » maserati » yagli saclardan kurtulmak » turkiye cumhuriyeti since 1923 » badi ekrem » ankara » korkuyu beklerken » ankaraguclulerin saraba dusmesi » dun yine sokaktaydim » ahmet buhan » eski sevgili » allah im neden sevgilim yok diyen sevgiye ac insan » ahiret » henry hill » en az uc emo dogurun » how i met your mother