s 300 

kapat
  1. rus yapımı, 150 km.'ye kadar menzili olan savunma füzesi.

bir dönem, güney kıbrıs, adaya konuşlandırmak istemiş, sahil kentlerimiz menzile girdiğinden, türkiye'nin yoğun baskısıyla bu füzeler, girit adasına konuşlandırılmıştır.

vay anuna goyim eskiden bizden habersiz kuş uçmuyormuş... şimdi değil kuş, ejderha uçuyor anuna goyim...
    #2477085 (paleface, 16.10.2007 17:00)

© 2008 - uludağ sözlük

s 300 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. s 300 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu s 300 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yom kippur » haktan akdogan » alf » ambassador » bakire olmayan bayanla evlenmek » kahverengi kusak » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » imam hatip lisesi » emre belozoglu » pantolonun icine kazak sokmak » sigara » fernando jose da silva freitas meira » hasan kara » sohodo » stanley kubrick filmlerini izlemeyen cahil insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galatasarayli arkadasa sahip olmak » dardanos aile mezari » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » durex elite » dalinle masturbasyon yapmak » sair uuserlardan siirler » esmer bilgi » klorin » sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek » teknik gezi » akp li gibi konusma klavuzu » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » birinci batarya » fethullah gulen