ruzgarin oglunun kankasi 

kapat
  1. yagmurun kızı olabilicek şahsiyet*
    #465938 (osmanthegral, 27.07.2006 12:23)
  2. rüzgarin oglu ile arası açılan yazar. yağmurun kızı ile de düzeyli bir ilişki yaşamaktadır.
    #1066105 (borucan, 27.12.2006 18:45)
  3. birinci sözlük yılını kutladığımız yazar. ayrıca hoşgelmiş.
    #1155110 (thedewil, 14.01.2007 23:30)

© 2008 - uludağ sözlük

ruzgarin oglunun kankasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ruzgarin oglunun kankasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruzgarin oglunun kankasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» penis bankasi » hozat » calismak calismak calismak » munchausen sendromu » hipersomni » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci » facebook » elimde olsaydi » kumral » ogrencilik gunleri » the secret » eski sevgiliyi ozel numaradan aramak » konusmak varken sacmalayan insan modeli » the midnight meat train » sorunsal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » prag » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » sappho » ne yaptim biliyor musun » fache » yusuf simsek » sen oyna dilber » halklarin kallesligi » hamit el sabah » back in black » siyasete baslayacaklara tavsiyeler » obsedor » sanri » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » manyerizm