ruzgarin lafi yok 

kapat
  1. Olağanüstü bir fuat guner * eseridir. deniz arcak söyler. Ancak ne yazık ki fazla bilinen bir şarkı değildir. Dikkatli dinlenirse Sanat müziği olarak da icra edilebilecek bir eser olduğu görülür.

ruzgarin lafi yok
    gözlerina bakamam tenine dokunamam
    senden vazgeçmeyi hiç düşünemem
    oysa kaderime yazılmış mı bilemem adın
    sensiz buraların tadı yok
    bu ateşe rüzgarın lafı yok
    dört duvar içindeyim damı yok
    son ver şu hasrete ne olur canım.

söz:fuat güner
    müzik:fuat güner
    #3382747 (Davutsu, 11.05.2008 10:04 ~ 10:12)

© 2008 - uludağ sözlük

ruzgarin lafi yok başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ruzgarin lafi yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruzgarin lafi yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben foster » gerizekali sevgilim benim » dunyanin en guzel sehri olarak ankara » asik olunan kizin psikopat abisi » grand theft auto iv » pol der » gotuyle barisik sisman kiz » ummugul » van der waals baglari » universite konseyleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci