ruzgar gucuyle gazete okumak 

kapat
  1. vapur sefasını bir gazeteyle (ya da dergiyle) pekiştirmek isteyenler için oyun haline gelen olaydır.
    durum şöyle gelişir; okur, vapurun en çok rüzgar alan yerine oturur (rüzgarın yüzüne doğru gelmesine dikkat ederek...), gazetesini çıkarır. bu sırada "deli mi bu" bakışları okura yönelmiştir ama o aldırmaz ve ilk hareketini yapar. gazeteyi açarak rüzgara doğru havaya kaldırır ve istediği sayfayı açar, gazete "rüzgar gücü" ile kendine doğru kıvrılır ve ellerin kıvrık bir hareketiyle katlanır, ama sonra gazete okunmaz büyük ihtimalle çay içilir boğaz seyredilir.
    #570361 (aflterxosruanrgise, 23.08.2006 20:42)

© 2008 - uludağ sözlük

ruzgar gucuyle gazete okumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ruzgar gucuyle gazete okumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruzgar gucuyle gazete okumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» engin ceber » killi olmak » bakinizlarin bos kalmasi » insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » tutunamayanlardan » host ulan deyyus » pirskirin » rafet el roman » 4x21 doludizgin » cok gizli irak raporu » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » jamall » koreografi » buffy » karma ekonomi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » su icememek » tu kaka bana » timbuktu » ayak fetisizmi » gsstore org » sozlukteki erkek hegemonyasi » gozyasi » eglenceye eslik edememek » rammstein » ilginc koy adlari » peri masali » losing my religion » i need you » artik beni sevmiyorsun » tanriya acik mektup