ruzgar eken firtina bicer 

kapat
  1. manidar bir atasozu.. bir şeyi yapmadan önce sonuclarının da tartılması durumu..

ayrıca ;

(bkz: dis temsilcilikler)
    #42369 (twist, 28.01.2006 13:44)
  2. (bkz: 11 eylül 2001) *
    #566986 (anthrax, 22.08.2006 20:07 ~ 20:13)
  3. başkalarına kötülük yapan insanların sonunda çok daha büyük kötülükle karşılaşacağını öngören atasözü. örneğin abd şu anda önüne gelene haklı haksız bakmaksızın saldırıyor, katliamlar yapıyor, cinayetler işliyor, kısacası rüzgar ekiyor, ektiği rüzgarın tamamı biter de fırtına çıkarsa anam anam diyim ben saga.
    #923905 (kisinin degeri aradigi seydir, 29.11.2006 00:34)
  4. (bkz: qui ventum seminat turbinem metet)
    #2181869 (ELeCTrO, 23.08.2007 02:18)
  5. (bkz: karabağ)
    #2181873 (kutupsal form, 23.08.2007 02:19)

© 2008 - uludağ sözlük

ruzgar eken firtina bicer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ruzgar eken firtina bicer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruzgar eken firtina bicer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marcos antonio senna da silva » ertugrul saglam kesin gidiyor » bazi yazarlarin pkk sempatizanligi ile suclanmasi » eski sevgiliyi her gece aramayi dusunmek » alternatif var misin yok musun diyaloglari » uludag sozluk » umit aktan » osmanli padisahlarinin nisanlari » necati bilgic in mhk baskani olmasi » depeche mode » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » umbertobaggio » surp hac kilisesi » ankara » tuvalete en son kim girdi sorusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayal kirikligi » emre belozoglu » carlos alberto oliveira capone » umbertobaggio bizi diskoya gotur » hikmet cetin olmak » domaldinho nun aziz baskanim bunu al demesi » yas yetmis is bitmis » yapay zeka » milan baros un hazimsizlik yapmasi » radyo uludag » buzlu » yanlislikla dolu olan tuvalete girmek » hirka » tayyip oglunu askere gonder » luciddreaming