ruyanda mi gordun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ruyanda beni gor
  2. ancak ruyanda gorursun
  3. mestan ile ruyanda gorursun
  4. ruyanda gorsen inanma
  5. ruyanda dani filth i gormek
  6. buna ruyanda gorsen inanma
  7. sen hic atesbocegi gordun mu
  8. acikta bir sey mi gordun
  9. sen kadavra gordun mu
  10. gordugumu gordun mu

© 2008 - uludağ sözlük

ruyanda mi gordun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ruyanda mi gordun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruyanda mi gordun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinan engin » kumar borcu olmayan 11 adam ariyorum » firsatci kerim » yoru la » will bynum » tv de mac yayini izlerken el kol isareti yapmak » prison break teki terleme sacmaligi » hermoso » it gibi » amnesiac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci