ruyanda gorebilir misin ki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kor bir insan bile bunu gorebilir
  2. bu linki sadece kayitli uyeler gorebilir
  3. burayi 20 entry den fazla girenler gorebilir
  4. sen ruya misin serap misin gercek misin
  5. ruyanda beni gor
  6. ruyanda gorursun
  7. ancak ruyanda gorursun
  8. mestan ile ruyanda gorursun
  9. ruyanda gorsen inanma
  10. buna ruyanda gorsen inanma

© 2008 - uludağ sözlük

ruyanda gorebilir misin ki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ruyanda gorebilir misin ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruyanda gorebilir misin ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» back in black » isten eve donmus baba davranislari » ayar yiyince eksi oy veren yazar » trevanian » glossolali » haybeden gercekustu ask » ocaktan sigara yakmak » nissan qashqai » cat » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » histerik anestezi » ats iki » zeynep tokus » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » kannabinohid » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » got olmanin dayanilmaz hafifligi » serdar ortac kliplerindeki dansci kizlar » aglarken gulebilmek » yngwie malmsteen » sacriter » sen oyna dilber » stevemcqueen » horror punk » kingda ka » hortlak » street fighter 3rd strike » sempatik olmak icin hihihi diye gulmek » huffas » futbol zevki » kardese yapilan iskenceler