ruyada tuvalete gercek hayatta yataga isemek 

kapat
  1. çocukluğumuza dair iç burkan detay.

şimdi şimdi profesör doktorlardan duyduklarımla öğrendiğime göre o altına işeyen çocuk, esasında çişi geldiği anda beynin bilmemne fonksiyonuyla güdülenip çişinin gelmesiyle ilgili bir rüya görür. yani nasıl ki bütün gün kafaya taktığımız bir olayın gece rüyasını görüyoruz işte bu da öyle bir şey.
    yapılanın normal bir eylem benim de normal bir çocuk olduğumu ispatlama çabam yok. doktor söyledi bunları. ben de rahatladım tabii. hep bu güdülenme yüzünden.

annemin tembihi üzerine çişimi yapıp yatıyorum. ancak günlük sıvı tüketiminin fazlalığından olsa gerek gece tekrar çişim geliyor. kalkıyorum uykulu uykulu tuvalete gidiyorum.
    açıyorum kapısını içeri giriyorum, bir bakıyorum annem tuvalette. anneme ''kapıyı neden kilitlemedin'' diyorum. hiçbir şey demiyor. e ben daha eve gelen misafire pipisini gösterip büyüdüğünü ispatlayan bir çocuğum annemden mi çekineceğim?
    afedersiniz indiriyorum eşofmanımı başlıyorum işemeye. annemin 'naapıyosun seenn'' diye bağırmasıyla irkiliyorum. ''ne oldu anne'' diyemeden babam hislerime tercüme oluyor ve o ''ne oldu be kadın'' diyor. evet babam haklı ne bağırıyorsun. babam mı? babam da tuvaletteymiş meğer. evde bir şeyler oluyor herkes tuvalette. ben babama ''sen napıyosun burda'' diyorum. babam ''asıl sen naaptın len pezevenk'' diyor, gözlerimi açıyorum. annemle babam yataklarında ben yatağın yanında eşofman dizlerimde elim şeyimde. ''üstümüze işedin len eşşoğlueşşeek'' diyor babam. ya baba vallahi ben tuvaletteydim az önce...

evet hep güdülenme.
    (pokezat, 23.07.2007 19:59)
  2. ulan yapıyorum ama bu işte bir terslik var be abicim hissi ile gerçekleşen eylem.
    (ZirvaninDaniskasi, 09.08.2007 20:23)
  3. küçükken başıma bir kaç gelmiş insanı çıldırtan olay; beyinin bedenle dalga geçmesi adeta.
    (batis, 09.08.2007 20:31)
  4. işendiği zaman rahatsız edici bir sıcaklık dalgasının vücudun alt bölgelerini kaplamasıyla "anaaaa rüyaymış lann" dedirten çocukluk olayı.çoğu erkek çocuğunun başından geçmiştir.
    (lotbone, 09.08.2007 20:53)
  5. (bkz: anneden dayak yeme sebepleri)
    (sonika, 09.08.2007 21:04)
  6. (bkz: based on a true story)
    (scarface, 09.08.2007 21:07)
  7. (bkz: ayıp)
    (sivridilli, 09.08.2007 21:20)
  8. "demek ki herkese öyle oluyormuş lan!" şeklindeki düşüncelere sevk eden cümle.

(bkz: yaşasın)
    (filozofil, 09.08.2007 21:26)
  9. kucukken anlatildiginda buyuklerin inanmadiklari olay.*

genelde $oyle olurdu.

ruya super giderken; ci$ gelince ortaya ruyayla alakasiz biri cikardi. 'gel bak $urada tuvalet var' gibi bir diyalogtan sonra ko$a ko$a tuvalete girer, rahatlar; akabinde sicakligi hissedip uyanirdik. *

sicakliga ragmen uyanilmadigi zaman ise o super giden ruya garip bir hal alirdi.. *

edit:imla
    (schizo, 30.03.2008 14:45 ~ 07.05.2008 09:58)
  10. Genellikle çocuklukta görülen durumdur. * * Rüyada çiş kasıkları zonklatır ve gene rüyada hemen koşa koşa bir tuvalet bulunur. Acele acele tuvalete oturulduktan sonra * oohhhh beee denilir. * * * Ancak güzel anlar çabuk biter ve yoğun bir ıslaklık duygusuyla uyanılır. *
    (altin vurus, 19.04.2008 23:20 ~ 23:22)
  11. çocukken başıma geldiğinde annemin 'şeytan işetmiştir çocuğum ' diye teselli ettiği durum.ne şeytanmış be!işi gücü yok benimle dalga geçmiş.
    (kotu cilek, 20.04.2008 00:04 ~ 01:04)
  12. büyüdüğünde uyanırsın küçükken uyanamazsın. tek fark budur.
    (minti, 20.04.2008 00:24)
  13. "rüyada tuvalete, gerçek hayatta buzdolabına işemek"ten çok daha iyidir...

hatta; işemenin gerçekleşmesi için, tuvaletin -pardon- buzdolabının ışığının ortamı aydınlatması dahi beklenmiştir.
    (babach, 20.04.2008 00:56)
  14. rüyada bir deniz içerisindesiniz. ama bildiğiniz içinde. dibinde diyelim. her yer mavi.. bir balığın pipinize yaklaşması. tam ısıracağı sırada uyanınca çişin geldiğini farketmek. bunun bir öss'ye hazırlık yurdunda olması.

nasıl kurtardım hala şaşmaktayım açıkçası... ben kopardı sandıydım ama... *
    (herostratos, 20.04.2008 01:01 ~ 21.04.2008 14:32)
  15. sıcaklık hissiyle kişiyi daha da bir rahatlatan, ardından utandıran, annenin anlayışlı tavrıyla daha da utandıran durum. her çocuğun başına gelir.
    (mejo, 06.05.2008 22:50)
  16. 18 yaşına kadar bu sorunla muzdarip hastalıklı bünyemin gerçekleştirdiği eylem. rüyanın yadsınamaz gerçekçiliği mi desem, kendi anatomik bünyemin yarattığı hayal dünyasının j.k rowling`ten bile daha geniş olması nı desem bir zamanlar kahrolduğum durum. o değilde yatağa naylon sermek insanın zoruna gidiyor be sözlük.

(bkz: aman kimse duymasın)
    (bkz: rezil olmak)
    (sex files, 06.05.2008 22:56)
  17. geceleyin tam sokaga iseyecekken "ruyasinda iseyecekler icin acil tuvalet" levhasini farkettikten sonra uyanip,yataktan firlayip tuvalete gitmemle sonclanmistir, beni altina isemenin esiginden dondurmustur.
    (zirvato, 06.05.2008 23:42 ~ 07.05.2008 01:02)
  18. işemeye başladığında anlarsın rüya olmadığını.
    amma ve lakin başladı mı durmaz bu çiş olayı.
    aman rezil olduk bari koşup da halıları mundar etmeyeyim deyip yatağa salıverirsiniz.
    (peizerat, 07.05.2008 00:00)
  19. efendim, bu olayın en rezil kısmı ise misafirlikte başa gelmesidir.
    gece dolu mesane ile uyanılır ancak evde başka insanlar da olduğundan "la kimseyi uyandırmayım şimdi siktir et!" denilip yatılır ancak yatış o yatıştır işte. 1-2 dakka sonra "gitsem mi lan? işemeyim yatağa?" denilir. ama uykunun ve yatağın mükemmel rahatlığı kişimizi kalkmamaya zorlar. kurbanımız biraz sonra "tamam lan kalkıyom şimdi" der ve rüyasında kenef görmeye başlar. koyverir.
    (milistr0ke, 08.05.2008 18:11 ~ 18:12)
  20. 13 yaşına kadar herkezin başına gelmesi muhtemel olay.
    (gurhan87, 08.05.2008 20:37)
  21. 3 yaşına kadar herkesin başına gelmesi muhtemel olay?.?.
    (pis cocuk, 08.05.2008 21:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» faati » okuyo musun kaca gidiyosun » hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene » coca cola yazisinin tersinden okunusu » 12 mayis 2008 duman edirne konseri » tuncay merdan elele hep beraber seysel e » kafasi guzel sozluk yazari » nickimi ye » sozluk ben bugun gazete okudum » ingiliz aksani » erkan ogur » madenciye agit » kararti » dugunde gelinlik giydirilen kiz cocuklari » deniz bolukbasi » sekiz sikli sinav » benimle evlenir misin » tv de ikinci kez » oss sonuc belgesinde nah isareti olmasi » siz seriat istiyorsaniz ben de darbe istiyorum » cavusbas » showgirls » sakarya universitesi » ermeni » sevdiye » beri uz zimme » kuskus » uc buyuk yok tek buyuk var » yaran ayarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa