ruyada olmus yakinini gormek 

kapat
  1. feci bir durumdur. uyanılır. eski hatıralar goz onune gelir. bilincaltına atılan tum soylenmeyenler ve tum pismanlıklar bir anda ortaya cıkar. kacıs yoktur artık. sonra agır bir sorgulama devreye girer. neden ruyanda gordugunu dusunursun uzunca bir sure. eger olen kisi ozlendiyse durum isin icinden cıkılmaz bir hal alır. sonra gizliden gizliye farkedersin ki olen kisiyi ruyadan baska hicbiryerde gorme sansın yoktur. işte o an iyiki gordum dersin...
    #720969 (kabaktadi, 10.10.2006 21:46)
  2. akşama kadar iş-güç, kavga gürültü derken eve gelirsin. o ana kadar bipilmedik bir kulağının arkası kalmıştır. neyse dersin bari şuracıkta uyuyup hem bedenimi hem ruhumu dinlendireyim. yastığa koyarsın başını bir hevesle. ama o da ne? acılar yine deşilir, huzur bozulur, ağlanır,sızlanır.. yatakta da mı rahat yok ulan diyesi gelir kişinin.
    #720985 (palta, 10.10.2006 21:49)
  3. her boku bilen koca karılara göre "seni yanına alcak" gibisinden tabirler yapılır.

-dün akşam babaannemi gördüm nur içindeydi
    + seni çok seviyor yanına alcak
    -ne ölcekmiyim yoksa
    +kısmen
    -hööö
    #721009 (insatiable love, 10.10.2006 21:52)
  4. (bkz: uludag sozluk ruya tabırcılerı cemıyetı)
    #721014 (painkiller, 10.10.2006 21:53)
  5. uyanmaktan nefret etmek demektir.
    (bkz: olen birini ozlemek)
    #875962 (kabaktadi, 18.11.2006 13:25 ~ 13:32)
  6. ölü diri getirir yorumuyla geçiştirilmeye çalışılan, ölen kişiye özlem.
    #876015 (lacivert, 18.11.2006 13:40)
  7. Hiçbir anlamı yoktur,sadece özlemişsindir...ve alışman gerekir.
    #876550 (gecesi, 18.11.2006 16:08)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ruyada olmus yakinini gormek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ruyada olmus yakinini gormek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruyada olmus yakinini gormek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ruyada olmus yakinini gormek. Copyrights of the articles are belong to their authors.