ruyada deney tupu gormek 

kapat
  1. kişinin tez zamanda malını mülkünü işvicre bankalarina transfer etmesi gerektiğini yoksa borclari yüzünden tiğ teber sah meydan kalacağini beyan eden ruyadir.

şimdi ne alaka demeyin bana. deney tüpü nerde olur? labatuvarda. labatuvar denince akla ne gelir? isvicreli bilim adami. isvicre neyi ile meshurdur? bankasi ile. gersini anlayin artik anlatarak zekaniza hakret etmek istemem doğrusu...

bu arada mor inek diyen cikti onu cem yılmaz'a önereceğim.
    #4064719 (mulayim, 09.10.2008 09:18)
  2. uyurken k.çınızın açıkta kalma durumu halinde görülen rüyalardan biri
    #4064752 (kertemeyen kele, 09.10.2008 09:36)
  3. (bkz: pkk ile mücadelede kimyasal silah kullanmak)
    #4064778 (dr cureklibatur ve bay arkin, 09.10.2008 09:46)
  4. Laboratuvarda sabahtan akşama kadar çalışmanın sonucudur !!!
    #4064969 (Mac Conkey, 09.10.2008 11:00 ~ 19.10.2008 17:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ruyada deney tupu gormek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ruyada deney tupu gormek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruyada deney tupu gormek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ruyada deney tupu gormek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seyh edebali » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » melankolik le tantana » fifa world cup 2006 » ermerkez » hoslanilan kizin tesaduf sandigi kurgusal olaylar » sinavda bkz vermek » atlas » dunyanin en ezik sarkisi » darkness nights » i am vertical » yagmur yagarken altina isemek » elegy » kaderimsin » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kendini guzel sanan sisman kiz » metriks » garabet melegi » football manager 2009 » cami yapilacagina akm yapilsin » serdar turgut » butun muhendisleri abazan diye fislemek » elveda rumeli » nephente » liseli serap » birzamanlar net » sicagi sicagina » salt aklin elestirisi » pekos patos si » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » wicker park » yeni baslayanlar icin istanbul » cuzdanda gerekenler » can ciger kuzu sarmasi » son sinavlari 100 olarak hesaplamak