ruyada arkadasi hamile olarak gormek 

kapat
  1. gercek hayatta hamile olmayan ve hatta evli ya da sevgilisi olmayan kızı, erkek de gorulebilir ama yuh denir, ruyada 7 aylık hamile olarak gormek durumudur.

nasıl ya? frued dur, ruya tabirleridir vardır milyon ton acıklaması. ama o kızı hamile olarak ruyada gormenin sonucu kahkahalar atmanın acıklaması yoktur, hem ruyada hem ruyadan sonra...

ruyada baslı basına şoktur, ne zaman hamile kaldı bu kız? lan kimden sey etti? hic duymadım evlenip cocuk yapmak kolay mı? ya da 7 ay boyunca nasıl oldu da dedikodusu cıkmadı? sokakta gormedim bu kızı? sorular bitmez, tukenmez.

uyanıldıgında? nasıl bir bilincaltı bu? hele bu kız aylardır gorulmeyen, ya da tek sefer tanısılan bir kız ise... ozlemis mi olduk simdi kızı? ne oldu ne bitti hayırdır?

bu kadarla sınırlı degil ki bu. bir sefer is ustundeyken adam oluyor, kız da liseli ve hamile... butun sehir kızın dedikodusuyla calkalanıyor. ya da digeri... bir kere eyledik bu cıktı diyen, tekrar olsa tekrar yaparım pisman degilim diyen... nereden cıkıyor bu manyaklar?
    #4038281 (syme, 03.10.2008 09:53)
  2. + memo dün rüyamda seni gördüm la.
    - annatsaa
    + hamileydin işte sora,,
    - gaççma lann.
    #4038391 (pilotmont, 03.10.2008 11:08 ~ 11:31)
  3. gören kişinin kendisinin hamile olacağına veyahut, arkadaşın da seni rüyasında hamile olarak göreceğine delalettir.

(bkz: rüyalar tersine çıkarmış)
    #4038419 (semigod, 03.10.2008 11:20)
  4. (bkz: rüyada arkadaşı hamile bırakmak)
    #4038443 (denizin buz gibi sularindan, 03.10.2008 11:29)
  5. bir sıkıntısı vardır. dertleşmek lazım.
    #4038485 (ebegume cici, 03.10.2008 11:41)
  6. paniğe mahal yoktur, mala ve paraya işarettir. iyi bir şeydir yani.
    #4038503 (ynglan, 03.10.2008 11:46)
  7. rüyada hamile bir kimse ile karsilasmak, is yerinizde veya aile içinde sizi bazi süprizlerin bekledigine dalalet eder. mala paraya dalalet etmesi için kendinizi ham
    ile görmeniz gerekmektedir.
    #4926744 (n8ne, 26.03.2009 14:58)
  8. güzel olsa gerek.
    beterin beteri vardır.
    (bkz: rüyada kıl dönmesi ameliyatı görmek)
    #4926758 (selci, 26.03.2009 15:01)
  9. + şevki seni gördüm oğlum rüyamda.
    - hadi yav, nasıl gördün? ruslarla alemlerde görmüşsündür umarım.
    + şey... o kısmı biraz değişik. şimdi biz seninle biraz içmişiz falan bir gece.
    - uff sonra kızlara gidiyoruz değil mi?
    + dur dur. sonra işte ben diyorum ki, şevki ben çok sarhoşum beni evime kadar götürür müsün? başıma bir iş gelmesin.
    - götürürüm tabi arkadaşlık böyle günlerde belli olur.
    + sonra işte kapıda diyorum ki, şevki seni çok arzuluyorum beni götürür müsün?
    - götürürüm tabi arkadaşlık böyle gü... dur lan, ne oluyor lan? hop!
    + işte arzularımızla renklendirdiğimiz dakikalar yaşıyoruz. birkaç ay sonra ise sen "hamileyim" diye geliyorsun. ben de seni bir güzel ekiyorum, haha. telefon numaramı falan değiştiriyorum. mal gibi kalıyorsun ortada bebeğinle.
    - sana güvenilmeyeceğini biliyordum zaten pezo. insan arkadaşına böyle kazık atar mı lan.
    #4926770 (goodnessofemptiness, 26.03.2009 15:04)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ruyada arkadasi hamile olarak gormek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ruyada arkadasi hamile olarak gormek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruyada arkadasi hamile olarak gormek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ruyada arkadasi hamile olarak gormek. Copyrights of the articles are belong to their authors.