ruya hakkindadan fazla 

kapat
  1. bir ah muhsin unlu şiiri. ruhumuzun derinliklerine gömülüp ortaya çıkmayı bekleyen bir acı gibi iniyor sol yanımıza. kalp/ruh/anne/tiren.

annemi üzdüm
    böylece hep bana tirenler çarpsın
    çirkin olduğum için aynaya bakmazsam;
    güzelim

aklıma yeni fikirler boca olunca
    bazen çok terliyorum, bazen ise kan!
    yahya kemal madrid'teyken... -yeni öğrendim-
    maalesef seni özlüyorum ben!

ah ki ayna gammazdır mevlana mesnevi
    teli kes! ingilizler burdadır.
    evraklarım tamamlanmış toprak muhteris
    devam ettiğin kilisye ilga olayım...
    #3419941 (akustikcinayet, 19.05.2008 23:24)

© 2008 - uludağ sözlük

ruya hakkindadan fazla başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ruya hakkindadan fazla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruya hakkindadan fazla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haber 7 » ruesa » rikimikipiki » turbanli oldugu halde metal dinleyen kiz » dogum anini kamerayla ceken baba adayi » yaran afis ve ilanlar » ogrenci evinde yasanabilecek en dumur olaylar » mavi adam » kill for you » beyaz profiterol a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci