ruya ersavci 

kapat
  1. 90' larda çocuk olan herkesin şarkılarını duymuş olduğuna inandığım, o yılların nil karaibrahimgil' i olarak tanımlanabilecek bir bayan şarkıcı. söylentilere göre şimdilerde altın ve dolar günlerinde bir yandan zırlayan bebesini sustururken, diğer yandan mahalle ağzıyla kavga ettiği komşularına sen benim kim olduğumu biliyor musun tarzında çemkirmektedir.
    #132279 (impayatoy, 26.03.2006 05:36 ~ 31.01.2007 17:59)
  2. kizim seni ediye vereyim mi?
    -istemiyoruuuuumm babaaaaa...
    +kizim seni buduye vereyim mi?
    -istemiyoruuuuuuummm babaa...
    şarkıyla popüler olmuştu.bir ara saklambaç isimli çöpçatan programını sunuyordu.sarışın,kısa saçlı taş gibi bir hatundu.
    #439950 (chilavert, 19.07.2006 11:18)
  3. (bkz: civciv çıkacak ku$ çıkacak)
    #2051721 (sidikli, 01.08.2007 17:28)
  4. birisi bir edi, bana sarman dedi, diğeri de büdü, elinde düdüğü, no no no no no noooo
    gibi gudik şarkı sözlerine sahip şarkılar söylerdi. hatırladığım kadarı ile sarışın ve çekici bir bayandı ama hafızam beni yanıltıyor olabilir.
    ekleme: evet fena değilmiş. * http://img413.imageshack....413/6427/folderaaarx1.jpg
    #3064507 (regulus, 27.02.2008 03:45 ~ 03:46)
  5. süper şarkıcı. klibin girişi çok özgün olmuş.

http://www.youtube.com/watch?v=oEbxqKUN4X4 +
    #3064513 (ada vapuru carki, 27.02.2008 03:49)
  6. 1980lerin ortalarında albümlerine almadığı kal biraz şarkısıyla ünlenen, eurovision elemelerinde uzan bir süre yarışan, sırasıyla hep sifir (1989), izle beni (1993), aksam delisi (1995) ve ninniler (2005) albümlerini çıkaran şarkıcı. bir dönem cem bezeyis'le piramit oluşturmuşluğu vardır. müzikal açıdan en iyi şarkıları turkish delight ve akşam delisi'dir.
    #3221790 (Cemali, 02.04.2008 15:39)
  7. hala sayıklanan. yutubda klipleri açılıp izlenen.

nasıl bir etki bırakmı$sa üzerimizde, bilemiyorum ki. dün gece hakkaten ilginç bir $ey oldu. popmundoda bir arkada$la los angeles patikasına girdik. bayaa kazık i$, tek "güzel çiçekler" ile gidiyoruz çünkü; onun kullanım süresi bitse oyunu bugüne kadar oynamı$lığımıza yazık olacak. neyse ilerledik ve 2. el dükkanına vardık.
    orda 6 $ey alıp dükkandan atılacaz ya.
    ben rozetlere baktım hemen, ana ne göreyim! üzerinde "rüya ersavci is my idol!" yazan bir rozet! anında aldım tabii. çıktık yola yeniden, geri dönüyoruz. arkada$a mesaj attım, rüya ersavcı içerikli bi rozet aldım baksana hehe gibisinden.
    meğer o rozete o yazıyı basan oymu$! taaa bilmemnezaman üniversitede ders verirken basmı$ o rozeti, dağıtmı$ öğrencilere. haha, nereden l. angeles'daki 2. el dükkanına geldiyse artık.

bu da böyle bir anımdır yani, açtım dosyalarımın içinde bi yerde kayıtlı olan klibini izledim, sonra da dinledim. (hem çalıp hem göstermiyo pc heheh)
    #3436200 (sidikli, 23.05.2008 16:16)

© 2008 - uludağ sözlük

ruya ersavci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ruya ersavci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruya ersavci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yatmadan once yuz firca darbesi » toprak mansion » gondar » sakarya » eksi oy almak » deniz fidel che » porfirio diaz » tarumar » ferhan sensoy » viski cacik » fenerbahce taraftari » teknik ogretmen » hayal kirikligi » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » turkiye de astronot olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mulayim » takvim i vakayi » yaratici fenerbahce taraftari » her tur seks yapilir » ergen havuc ve maceralari » ezik » vatanim icin goreve hazirim » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi » ataol behramoglu » zurna » fenerium com tr » agladigim gunler oldu » nigde » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » beyaz kale