rustulu sorf reklami 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sorf reklami
  2. sorf
  3. sanal sorf
  4. kopekbaligi ile sorf
  5. sorf yapmak
  6. sorf yeme dayak ye
  7. sozlukte sorf yapmak
  8. pikniktube da sorf yapmak
  9. sorf ceza mahkemesi
  10. gol yemem sorf tabii ki yerim

© 2008 - uludağ sözlük

rustulu sorf reklami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rustulu sorf reklami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rustulu sorf reklami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» skibbe nin istifa etmesi » yabanci dil » pathology » ankara » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » platonik ask » zengin pici » turgut akpinar » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » tokatspor » fenerbahce » ahmet yildiz » fernando alonso » stairway to heaven » maskeli baloda kiyafet secimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gullible » trt nin irib le girdigi is birligi » iphone » magusa » fuhus yapanlarin ekmek paramizi kazaniyoruz demesi » full cikista olmak » entry eksilerken godfather theme dinlemek » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » no tanri no cry » call center » sozlukte gay olmasi » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » turkiyenin futbolda avrupanin brezilyasi olmasi » allah abd yi krizle cezalandirdi