rusted angel 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. rusted
  2. rusted root
  3. rusted guns of milan
  4. eve angel
  5. i m no angel
  6. be my angel
  7. no angel
  8. there must be an angel
  9. angel a
  10. angel down

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

rusted angel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rusted angel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rusted angel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about rusted angel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » yaran diyaloglar » asiti kacmis kola » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » july4th » sadece turkiye de gorulen olaylar » salvatore di stefano » yaran entry silinme sebepleri » kacak kelebek » arjen robben » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » karpuzkabugu » gezilesi internet siteleri » atan alir spor » no promise » silik entry havzasi » celali » kar yagarken dondurma yemek » yalnizligin ozel tarihi » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » hurriyete dogru » three to tango » everybody s trying to be my baby » ersin karabulut » mustafa kemal ataturk » kriz teget mi gecti delip mi gecti » nada » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » jucy » ahmet arslan » vajinayi her kilidin anahtari sanan turk kadini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » felon » oneydilan » devrimci milliyetcilik » kelime oyuncusu