russell 

kapat
  1. sözlük yazarı imiş kendisi öğrenince ben de çok şaşırdım.
    (Russell, 28.06.2006 15:05 ~ 15:18)
  2. hasret gultekini önemseyip entry giren sitedeki ender insanlardan birisi. *
    (haricten gazelci, 25.09.2006 01:52)
  3. (bkz: bertrand russell)
    (halit ayarcı, 25.09.2006 01:54)
  4. (bkz: bill russell)
    (shaqmarion, 03.04.2008 20:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fenerbahce nin 100 uncu yil marsi » mew » schecter » olumun farkinda olmak » levis 507 » asirtma vurus » yoshimitsu » 30 agustos koln almanya zirvesi » batak » senkaya nin tarihi eserleri » charizard » turk ruleti » judas » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » kirikhan in tarihi eserleri » nadas » kurtaj » ipodroz cikarmak » seniz akel » nedeni bilinmeyen mutsuzluk » kalbe ben » tuvalete kalkan babaya yakalanmak » telis » fatih tekke » yagmur » josef levon capan » rapidshare happy hours » kayitli uludag sozluk okuru » sadece turkiye de gorulen olaylar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa