ruslarin soyadinin in ile bitmesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. soyadinin fak olmasi
  2. soyadinin degistirilmesi
  3. ruslarin genel ozellikleri
  4. evlenince soyadinin degismesi
  5. ruslarin casus kaplumbaga yapmasi
  6. genc ruslarin votka icmemesi
  7. ruslarin votka icme prensibi
  8. ruslarin gurculeri esir almasi
  9. ruslarin dudaktan opusme gelenegi
  10. ermeniler ile ruslarin turklere saldirmasi

© 2008 - uludağ sözlük

ruslarin soyadinin in ile bitmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ruslarin soyadinin in ile bitmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruslarin soyadinin in ile bitmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekon un bir numarasi » i m so lonesome i could cry » haldun taner sahnesi onu » zibanmak » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » carmageddon apocalypse now » bc brno » lost » unipolar depresyon » iritabl duygudurum » sikiyoz sikiyoz doymuyoz » tik » birinci batarya » yngwie malmsteen » vejatatif bulgular » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » grandiyotize » otisabi » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » unio mystica » yatakta cok iyi bir insan olmak » kurtler » bir turk olarak kurtlere soruyorum » sen oyna dilber » yaran msn nickleri » hamit el sabah » o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » desmodus rotundus » tayyip erdogan in ataturk u her firsatta ovmesi » bakir kazan » izmiri izmir yapan ozellikler