rusdu saracoglu 

kapat
  1. bir dönem merkez bankası başkanlığına kadar yükselmiş olan odtü mezunu ekonomist.
    #1410378 (krmyrdsn, 14.03.2007 14:19)
  2. --spoiler--
    odtü Ekonomi ve istatistik Bölümü'nü bitirdi.
    Minnesota Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden Doktora derecesi aldı .
    Minnesota ve Boston College'de Öğretim Görevlisi olarak çalıştı .
    IMF'de Ekonomist olarak görev aldı .
    Merkez Bankası Başkanlığı, Makro Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanlığı, XX. Dönem izmir Milletvekilliği ile Devlet Bakanlığı yaptı .
    Evli ve 1 Çocuk babasıdır.
    Eski başbakanlardan Mehmet sukru saracoglu'nun torunudur .
    Koç Holding Bankacılık ve Sigorta Grubu Başkanı olarak görev yapmaktadır .
    31 Aralık 2007 tarihinde emekli olacaktır .
    --spoiler--
    #2656904 (kamil, 03.12.2007 05:26)
  3. rustu recber'in popüler olduğu zamanlarda birçok kişinin fenerbahçe'nin stadyumunun adı zannettiği isim.
    #2656906 (çakan adam, 03.12.2007 05:29)
  4. merkez bankasına 39 yaşındayken atanan en genç mb başkanı.53.mesut yilmaz hükümetinde devlet bakanlığı yapmış ve egenbank usulsuzlüğüyle bir zamanlar gündemden düşmeyen kişi.
    #3339565 (arsias, 30.04.2008 17:01 ~ 01.05.2008 20:03)

© 2008 - uludağ sözlük

rusdu saracoglu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rusdu saracoglu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rusdu saracoglu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» theodoros papaloukas » rupenyan beyligi » frmtr » cisi gelince tutmaktan zevk alan adam » polski » web sitesi yoneticilerinin kisisel bilgi fetisizmi » alinan ekmegi yolda kemirmek » turkcell super lig » han ritm » larker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games