rus savunmasi 

kapat
  1. (bkz: petroff savunması)
    #3658537 (shaqmarion, 13.07.2008 14:54)
  2. dusmani rusya'nin icine dogru cekmeyi amaclayan savunmadir. hep geri cekiliyormus izlenimi verir ama aslinda kisin/sogugun gelmesini bekliyordur ruslar. aralik'a kalmadan cikmak lazim geri, yoksa ya donarsin ya da asimile olursun. oyle.
    #3679490 (vilisipidist, 17.07.2008 22:32)
  3. denis kolodin, yuri zhirkov, aleksandr anyukov ve sergei ignasevich'ten oluşur. kolodin uzaktan pis vurur, zhirkov açık gibi de oynar.
    #3679580 (sle7in, 17.07.2008 22:46)

© 2008 - uludağ sözlük

rus savunmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rus savunmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rus savunmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zall » yngwie malmsteen » oyundan anlamayan oyun salonu sahibi » ganser sendromu » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » artik melek degilim » konstruktor ressam » kirik kalplerin oya ablasi » i m so lonesome i could cry » bolot bayrishev » oy verme kriterleri » bogaz agrisi » birisi beni surekli artiliyor sanki » archie thompson » yaprak dokumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ekspresyonizm » zaman » simultannozi » shamanic tea » street fighter 3 third strike » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » yok » 2008 krizini islam ulkelerinin tetikledigi iddiasi » yurtseven kardeslerin en kucuu » 1 kasim 2008 ateist yazarlar genel kurultayi » son iyi oylanan entryleri » evren bir saka mi » hortlak » gulsen abi » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak