rus kizlari 

/ 6
kapat
  1. rus kızlarına değilde rus yaşlı kadınlarına dikkatle bakıldığında; bildiğimiz iri kıyım, etine dolgun,balık etli ne derseniz diyin sıradan olan türk kadınlarından(!) farklı yanları çoktur o da; genel bir yüz,vücut çirkinliğidir. böyle bir tespit için rusların kendi memleketi haline çevirdikleri tatil yerlerinde gözlem yapmanız yeterli olur. belli bir yaşa kadar güzel fizikli olduklarını tutarsanız aklın bir köşesinde 30 yaş üstü sonrası hafif bozulmalar vücutta kendini gösterir, daha ileri yaşlıları ise; portakal ötesi selülitli, şişko ve ifadesiz suratlı, bön bakışlı hatta rahatsız edecek şekilde iğreti bakışlı ve gerçek anlamda çirkindir. moskova'da bulunan birinden aldığım bilgilerle birleştirdiğim de bunu domuz etine bağlıyormuş ordaki kadınlar ve kendileri de kabul ediyorlarmış bu "evrim"i. en azından çirkin olan türk kızları(!) yaşlandıkları zaman hormon basılmış sporcu gibi şekilden şekile girmiyorlar bunu anladım bu kısacık gözlemde.
    elif şafak ise şöyle bir betim yapar romanlarının birinde * :
    "...lepiska saçlı, ak gerdanlı, arsız bakışlı, aristokrat bozması beyaz rus kadınları..."
    #3570698 (PNaR, 22.06.2008 19:43 ~ 19:51)
  2. iskandinav kızlarından daha az güzel ve türk kızlarından çok çok çok çok çooook güzel olan kızlardır. *
    #3570735 (sanirim osurdum, 22.06.2008 19:51)
  3. am göt meme delilerimizin pek sevdiği kızlar. bu kızların büyük bölümünün zaten hangi mesleği icra ettiği* ortadayken ne işe yaradıkları da burdan çıkarılabilir... türk kızlarının nesini beğenmiyorsunuz lan duygusuz kütükler sizi...*
    #3570771 (Pulemjot Kalashnikova, 22.06.2008 19:58)
  4. rus kadini güzeldir ama dilimi, örfümü, adetimi, kültürümü, degerlerimi paylasan, savasta yanimda cephede savasan, siper kaziyan, mermi tasiyan, ben gidince namusuyla beni bekleyen, cocuklarimi türk olarak yetistiren, türk kadini degildir ve en büyük eksigi de budur.
    #3570806 (kararti, 22.06.2008 20:07)
  5. türkiye'de olupta çirkin olanına raslamadığım kızlar.
    #3647931 (kazmanot, 10.07.2008 21:53 ~ 21:58)
  6. (bkz: #3594610)
    #3647990 (edip sharabi, 10.07.2008 22:06)
  7. bir türk kızıyla kıyaslamamak gereken hatun kişilerdir. genelde uzundurlar, atletik vücutları vardır, sağlıklarına dikkat ederler, eğlenmeyi iyi bilirler, çok dışa vuruk kişilikleri vardır, rezil olacağım diye korkmazlar vs.

bu yaşıma geldim, el kadarından tutun, anneanneniz yaşındaki bayana kadar bir tane 'çirkin lan bu' diyebileceğim birini göremedim.

hırslıdırlar, yapamadıkları birşey olsun, ısrar ile öğrenmeye çalışırlar, uğraşırlar.

herşeyin yanında giyinmeyi de çok iyi bilirler. bir türk hatununa bakarsın, gelmiştir 25 yaşına, yine kot, t-shirt giyer yine yine yine...

rus hatun öyle mi? biliyor nasıl güzel görüneceğini, boy, fizik zaten yerinde. giyiyor elbisesini, topuklu ayakkabısını akıyor alemlerine. bizim türk hatunlarda güneş gözlüklerinin altından onları keser genelde...

türkiye'de de popülaritesi pek yüksek hatun kişilerdir. bir çok türk erkeği 'rus kız' sözünü duyduğunda aklına direk sex gelir. çocukluğuna inmek gerekir hepsinin...

(bkz: genelleme yapmanın dayanılmaz hafifliği)
    (bkz: türk kızları ile rus kızları arasındaki farklar)
    #3648133 (paladinden kacan skirmish, 10.07.2008 22:30)
  8. haklarında bu kadar bahsedilince 4. bir delikleri var sandığım varlıklar. * * * *
    #3674949 (Seytanin Fisildadiklari, 17.07.2008 00:11)
  9. çerkes kızlarının yanında bok yiyesi kızlardır. * * *
    #3674969 (MeLaNKoLiK, 17.07.2008 00:14)
  10. (bkz: önemli olan ruh güzelliği değil rus güzelliği.)
    #3674988 (beast, 17.07.2008 00:19)
  11. kim ne derse desin yakından görmeden bok atanın dilleri yanacağı kızlardır, antalya ya gelenlerinin isimlerinin 2/3 ü julia dır**evli barklı gelenlerinin çoğu kocasını bir şekilde atlatıp animatörlerin koyunlarına atar kendilerini , 25 yaş üstlerinden ingilizce bilenleri cok azdır cahillerdir ama 17-20 arası çatır çatır konuşur rahat ettirir sizi.
    #3675054 (paler, 17.07.2008 00:32)
  12. simdi efendim karsı komsumun rus olması itibari ile söyle acıklayayım. gözler mavi, boy 1.70 ve üzeri , yüz güzelligi desen anlatılmaz yaşanır. kardesim bunların hepsi böyle özene bözene yaratıldıkları kesin. simdi bizim götü boklu türk kızları da hiç yavsamasın öff pöff etmesinler. ayy bunlara mı bakıyorsunuz demesinler. darılırım ,üzülürüm. biz erkekler rus kızları diyince de hemen bizim kızlarımızda italyan erkeklerini öne sürerler. ulan hayatında kaç tane italyan erkegi gördün yüz yüze be demezler mi?

(bkz: ee her şey ortada)
    #3675479 (infinitejustice, 17.07.2008 02:14)
  13. kendileri kaçak et olarak görülmektedirler. kaçak et kesmeyene de milli denmemektedir.
    #3675492 (kirmizi_pazen, 17.07.2008 02:17)
  14. guzellikleri yaslariyla ters orantili olan bayanlardir. genetik yapilarindan olsa gerek, yaslari 35-40 oldummu saglam yerleri kalmaz. surekli ariza cikaran 88 model ford gibidirler. erken kalkmazlar, daha dogrusu kalkamazlar ve calistiklari yerdeki sahislari deli ederler *. hatta beni sabaha dogru arayip uyandirin tarzi istekleri olur, aradiginiz zamanda "beni 5-10 dakika sonra bir daha arasana" derler. * genc olanlari, yani 20-30 yas arasi olanlari ise, rusyadaki kizlarin kiymetini bilmeyen hayvani erkeklerden gordukleri eziyetten oturu cok cana yakin olurlar, sizi tam anlamiyla mutlu etmeye calisirlar. iclerinde ki o yeterli olmama kompleksinden dolayi sizi simartirlar.
    #3675513 (aynadaki adam, 17.07.2008 02:23)
  15. ataköyde türk kız oranına yaklaşmıştır nüfus olarak. sözlüğümüzü ve ruslara olan sevgimizden dolayı biraz araştırdım bu nüfus niye artıyor*. baktım zengin kesim arasında rus metres tutmak moda olmuş bu güzel kızlarımız range rover jeeplerde atrium senin cevahir benim geziyor araştırmalarımı bununla bitirmedim tabi bir kaç bağlantımı ve bir kaç temiz kimliği kullanarak* bu son modaya uymuş insanlardan bilgi aldım dedim abi ne ayak*. bunlar aylık 1000 dolar civarinda bir paraya geliyorlarmış tabi parayı bu dünyalar güzeli kızların ellerine saymıyolarmış bizim modayı takip eden tanıdıklar ailelerine sayıyorlarmış vallahamı dedim bizim tanıdığa vallaha bak dedi oda* bu kızların aileleri baya zor durumda olan insanlar oluyormuş kızlarda anam benim için saçını süpürge etti beni büyüttü bölem daş gibi beton gibi bir hatun yaptı ben onun için 40 yaşında ki adam vermişim çokmu diyerek bu bizim modayı takip eden abilerler gününü gün ediyor altında son model jeep, her istediğini yapan bir adam bunlar öyle 100 dolarlık kadınlara davranıldığı gibi de davranılmıyor hani bizim abiler bunları koluna takıp gezdiyor vallaha ülkesinde kimsenin siklemediği bizim julia burda birden madam, hanımefendi olup çıkıyor yalnız bizim abinin arkadaşının başına gelmiş bu julia'ya iyi davranmayı abartan abi hatunun ailesine ev almış, araba almış, iş kurmuş aradan tüm bunları yaptıktan 2 ay sonra bizim hatun gül gibi adamı bırakıp gitmiş sonra adam rusya'da bu işe aracı olan tanıdığını aramış bizim hatun kayıp demiş hatun ailesinin yanına dönmüş sonrada bizim abiye aracıyla mesaj göndermiş ailemin artık paraya ihtiyacı yok o yüzden ben sevdiğim biriyle beraber olucam artık diye üzüldüm ben abiye ne diyim o yüzden anlaştığın aylıktan başka ailesine yardım etmeyin diyorlar haberiniz olsun.*
    #3675613 (annemyazarolgeldedi, 17.07.2008 02:51)
  16. ukraynalı kızlardan daha az özellikli olan kızlardır. moldovyalı kızların upgrade yemiş versiyonu olsalar da bir romanyalı kız karşısında galip gelme şansları yoktur halen.

bu klasmana türk kızlarını dahil etmeyi isterdi deli gönül, ancak ne yazık ki siklet farkı hemen göze çarpmakta.

edit: arkadaşım, siklet farkı dediysek yukarıda bahsi geçen kızlar türk kızlarının yanına yaklaşamaz anlamında. kıçınızdan anlamayın. türk kızlarına selam ederim. ziya abi de bunu onayladı. ziya abi kim diye soracak olursanız, o da türk kızlarına selam etmekte.
    #3813448 (cemsbg, 13.08.2008 18:24 ~ 19:16)
  17. www mail ru ' da sürüyle olan kızlardır. *
    #3824704 (frosty, 16.08.2008 02:02)
  18. gençliklerinde cinselliği özgürce yaşadıklarından, evlendiklerinde sadakat konusunda türk kızlarına beş çeken kızlardır.
    #3824716 (elmo, 16.08.2008 02:04)
  19. turkiye'ye getirip de "aha boyle kizlar iste" diye gosterilesi yaratiklardir. dusuncesiz turk erkeginin/kadininin orospu zannettigi insanlardir. ulan rusya'da 70 milyon kadin var, kac tanesini gordun de her gordugune natasha ehi ehi diyorsun? genelleme yapacak olursak,

1. yaz aylarinda hemen hemen hepsi mini etek giyer evet. fakat popolarina bakan biyikli amcalar olmadigi icin sadece pufur pufur gezmis olurlar, orospu degil.
    2. bir dogumgunu partisine gittiginizde vodka verip yataga atamazsiniz. sevgilisi varsa asla yanasmayacaktir, yoksa da iliskiyi ilerlettiginizde yatmayi kabul edebilir, kimisi vardir ki evlenmeden vermem der.
    3. kulturlu ve anlayislidirlar, cemkirmezler.
    4. en az turk kadini kadar yemek yapmayi pazara gitmeyi bilirler.
    5. romantik, zeki ve serttirler. sizi optugunde elini direkt kicina atarsaniz kafayi cakabilir.

her yonleriyle turk kizlarina bes bin basar nitelikte kizlardir. *
    #3826845 (der meister, 16.08.2008 16:34)
  20. iyi dans eder ama vıcık vıcık yaklaşmaz, ter kokmaz, ne zaman burnuna pudra süreceğini bilir, akşam ne yediğini anlamanıza imkan ve ihtimal vermeyen kızlardır, parfüm değil sabun kokarlar, bir erkeği nasıl mutlu edeceğini bilirler, iç çamaşırı seçimleri daima çok zevklidir ve sanırım coğrafyalarından kaynaklanıyor; yaz ayları için idealdirler.

(bkz: soğuk içiniz)*
    #3826870 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 16.08.2008 16:40 ~ 16:42)
  21. paocz erkekleri sevmezler. öyle rock, emo falan itici gelir. şahsım gibi adam gibi adamlara her daim vermek için can atarlar.
    #3826886 (zenci nicki, 16.08.2008 16:46)
/ 6
© 2008 - uludağ sözlük

rus kizlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rus kizlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rus kizlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » so what » siyonist » meshur siyasetci laflari » hizlanan parcaciklarin insanligin poposuna kacmasi » some kind of monster » new york i love you » trial by fire » kafkasya halklari » kel insanlarin genelde zeki olusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games