rus ihtilali 

kapat
  1. temelinde vodka üretimindeki aksaklıkların olduğu rivayet edilen, bolşevik devrimi.

hem de sert bir kış geçirmektedir halk, askerlerin ayakkabıları eskimiştir. çanakkale'deki yigit turk askeri sayesinde rus kralı sıfırı tüketmiştir ki..
    vodka biter.
    ihtilal olur.
    ...
    artık vodka bedavadır.
    #54268 (bl, 05.02.2006 04:13)
  2. (bkz: ekim devrimi)
    #54279 (cartman, 05.02.2006 04:22)
  3. -vodka üretiminde aksaklık var yoldaş ivan
    -olur öyle aradada civanım
    -tam zamanıdır bi ihtilal patlatsak mı ortaya şöyle he ne dersin
    -beni bulaştırma derim
    -sen bilin,gelirsen ekime gelmezsen .ikime kadar...

yoldaş civanın bu sözünden sonra devrim başarılı olur ve tarihe .ikim devrimi olarak geçer.

(bkz: yaşanmamıştır ama gerçektir)
    #54352 (no leaf clover, 05.02.2006 12:43)
  4. ilk dünya savaşında zorla ayakta duran rusya ya çanakkale den geçemeyen itilaf devletleri yardım götüremeyince zayıflayan çarlığa karşı bolşeviklerin başarılı olduğu devrimdir.
    #1507775 (tonamisko, 09.04.2007 01:26)

© 2008 - uludağ sözlük

rus ihtilali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rus ihtilali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rus ihtilali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deli » les 120 journees de sodome » tugberk » montla sicmak » eurasian » uvjb » kalabalikta dusmek » grammy » sarap icen sarap icen sarap » buenas tardes amigo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci