rune lange 

kapat
  1. trabzosporun 00-01 sezonunda büyük uğraşlar sonrası transfer ettiği norveçli forvet. uzun boylu olması ve tek vuruşlarda yetenekli olmasına rağmen trabzonsporda kendisine top atacak kimse olmaması sebebiyle club brugge e transfer olmuştur. trabzonsporun harcadığı bir başka forvettir. hoş benim de forvetteki partnerim jarko serafimovski olsa ben de gol atamam.
    #1276006 (avedis, 08.02.2007 16:48)
  2. trabzonspor'un kadıköy'de fenerbahçe'ye 5-2 yenildiği maçta sonradan oyuna girerek takımının iki golüne imza atan norveçli golcü.
    #1276017 (krmyrdsn, 08.02.2007 16:50)
  3. trabzonspor lu taraftarların gol atamayınca tepki göstermelerine üzerine, 'ne yapiim bizim ülke soğuk ve karlı buraya alışamadım' diye mazeret uydurunca taraftarların bu seferde kar duasına çıktığı, * 47 numaralı ayakkabı giyen ve halen valerenga forması giyen santrafor.
    #1318785 (serander, 18.02.2007 11:51)
  4. kişi hakkındaki yaran star gazetesi başlığı için (bkz: langelmeseydin)
    #2844568 (pax romana, 16.01.2008 00:48)
  5. emmanuel petit in yandan yemişi.
    #3688667 (isildur, 19.07.2008 21:04)

© 2008 - uludağ sözlük

rune lange başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rune lange ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rune lange nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okunacagini bilsem uzun entry yazacagim » surtunmeler ihmal edilecektir » dogan medya grubu » kotu insanlari tanima senesi » bab aziz » topluma kazandirma » uluslararasi calisma orgutu » adnan polat » ecstasy » kel babanin jole suren cocuguyla imtihani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games