runaway train 

kapat
  1. harika bir parçadır.. hele ki bazı dizelerinde kendinizden birşeyler buluyorsanız, olay bitmiştir!
    #80154 (protdeaf, 21.02.2006 14:38)
  2. (bkz: ayar verilmez alinir)
    #80170 (protdeaf, 21.02.2006 14:46)
  3. ing. kaçış treni *
    #290220 (Confusedy, 29.05.2006 16:52 ~ 11.09.2006 18:27)
  4. soul asylum'a ait sozler de soyle;

call you up in the middle of the night
    like a firefly without a light.
    you were there like a blow torch burning.
    i was a key that i could use a little turning.

so tired i couldn't sleep.
    so many secrets i couldn't keep.
    promised myself i wouldn't weep,
    one more promise i couldn't keep.

it seems no one can help me now.
    i'm in too deep, there's no way out.
    this time i really led myself away.

runaway train never going back,
    wrong way on a one way track.
    seems like i should be getting somewhere.
    some how i'm neither here or there.

can you help me remember how to smile.
    make it somehow all seem worth a while.
    how on earth did i get so jaded.
    life's mystery seems so faded.

i can go where no one else can go.
    i know what no one else knows.
    here i am just drownin' in the rain
    with a ticket for a runaway train.

ev'rything seems cut and dry
    day and night, earth and sky.
    somehow i just don't believe it.

runaway train never going back,
    wrong way on a one way track.
    seems like i should be getting somewhere.
    some how i'm neither here or there.

bought a ticket for a runaway train.
    like a mad man laughin' at the rain,
    little out of touch, little insane.
    just easier than dealing with the pain.
    #347219 (Confusedy, 15.06.2006 11:54)
  5. Video klibinde kayip cocuklarin goruntulerine yer veren (bir kac tanesi turk) oldukca basarili soul asylum sarkisidir.
    #1799021 (RaDaMeNT, 21.06.2007 08:53)
  6. yanlış hatırlamıyorsam 1992 yılından bir parçaydı. klibinde evden kaçmış ya da bir şekilde kaçırılmış çocukları konu ediyordu. görüldüğü gibi sözleri aşmış ama en güzeli parçanın tamamını dinleyip ona göre karar vermektir. küçücüktüm sözlerini anlamıyorum ama klibinden o kadar etkilenmiştim ki ne zaman ekranda görsem çakılır kalırdım. hatırlamak, dinlemek isteyenler için adres aşağıdadır.

http://www.youtube.com/watch?v=psP1bKKEtHg +
    #2069722 (buhara, 04.08.2007 19:18)
  7. mtv'nin '90'larda en çok döndürdüğü parçadır. klibinde kaybolmuş çocuklar falan görülür, tam bir sömürü vardır. abartılmamakla birlikte güzel parçadır.
    #2229459 (ELeCTrO, 30.08.2007 16:12)
  8. geriye adım attırıyor bu şarkı.. zaman tüneline giriyor sanki insan.. düşüyor boşluğa.. çok eskilere..
    #3049240 (amrosia, 23.02.2008 21:22)

© 2008 - uludağ sözlük

runaway train başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. runaway train ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu runaway train nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olasiliksiz » kizilkayalar » disko partizani » han ritm » scorpion flower » filistinde cocuk olmak » hagop balyan » elektrikli supurgeye tecavuz » enerjetik materyalizm » ass like that a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games