rumelihisari 

kapat
  1. rumeli hisari
    #34510 (aabi, 24.01.2006 01:45)
  2. fatih sultan mehmet tarafından istanbul bogazi na boğazdan gececek gemileri kontrol altına almak için yaptırılan kale.
    edit: doğru yazılış biçimi
    #34530 (aabi, 24.01.2006 01:52 ~ 01:55)

© 2008 - uludağ sözlük

rumelihisari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rumelihisari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rumelihisari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» evlilik » sezen aksu » evren bir saka mi » the kite runner » yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler » turk olcu birimleri » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » green cafe » erotomani » slovenya » landau kleffner sendromu » tuvaletde kabinler arasi duet » unlu birine benzemek » ayak sagligi » tiris » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » host lan » knut hamsun » kadir misiroglu » malumatfurus » undo control » wireless nargile » vladimir askenazi » cok seviyorum lan seni » uludag sozluk copcatanlik burosu » sherry stringfield » kurt sorunu akp ile basladi » hellboy 2 the golden army » ozgurcan ozcan » ajda pekkan » golf