rukal 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2817706 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 10.01.2008 15:43)
  2. sevgimi göstermekte çok fazla zorlandığım insan. çekindiğimden olmasa gerek sadece bana karşı gösterdiği sabrı, yumuşaklığı kullanıyorum sanırım. sanmıyorum eminim. kendisine çaktırmasam da hayatıma karışmasına bayılıyorum.
    - onu mu yiyorsun? onun içinde ne olduğunu biliyor musun? geçen gün bir yerde okudum bık bık...
    - aaa bak şimdi giydiğine yakıştı mı sana bık bık bık..
    - sağlık çok önemli. havuçlara ne yapıyorlarmış biliyor musun? bık bık...
    - kfc yeme sakın o tavuklar bık bık...

iştah kalmıyor haliyle.

ya da ortama dediği vakitten geç gelmesi. açıklaması da vardır hep. öğrencilerin ödevlerini yapamadığı zaman ışıkların kesilmiş olması gibi inandırıcı olanlardan.
    - yemin ederim 2 saat önce cıkacaktım ama....
    - yarın geliyorum kesssin. *
    bu yüzden hep sataşma konum. mütemadiyen damarına basmak için uğraştığım. ama hiç zıvanadan çıkaramadığım. belki 1 kere.

asla yalan söyleyememesinden dolayı bütün süprizleri bu hassaslığını kullanarak öğrendiğim. ses tonundan tahlil yapıp olayın ne ve hangi boyutta olduğunu çözdüğüm. hakkında tanım yapmakta acaip derecede zorlandığım, hatta kendimi kastığım.

doğum günü şerefine kız kulesine ayak bastığım tek insan. ona olan sevgimin boyutunu o onlar zaten. ya da sırf üzülmesin diye tel şehriyesiz tel şehriye çorbasını midem bulana bulana içmeye çalışıp, yarım saat boyunca kıvranmamdan anlar.
    yaptığı ve yapacağı her şey için sonsuz güvendiğim. aslında ne kadar yanlış o da hata yapacak ama konduramıyorum. ben hata yapayım ama o yapmasın sadece ben hata yaptığım zaman o beni uyarsın.

ayrıca rukal değil, rakrakirakrak.
    #2830356 (desiree, 13.01.2008 00:57)
  3. iskender pala'nın babil de olum istanbul da ask adlı kitabında bir karakter.
    #2830361 (grand ekinoks, 13.01.2008 00:59)
  4. genel olarak evde bulunamayan insan. hep derim ona ulaşmak için verdiğim çabanın yarısını ünlüler için harcasaydım şu anda tüm ünlülerle dost olacaktım.

evde olmaz, cebini aramaya çalışırsınız ama o da kapalıdır. diyelim ki kapalı değil cevap vermez, derstedir çünkü. hadi tesadüfen cevap verdi konuşamaz çünkü derste olduğunu belli etmek için telefonunu açar hocanın sesini duyarsınız. hadi konuştu ayda bir; o zaman da şamarlanmaktan sesi çıkmaz. size geliyorum diyeceğim ama yok haber veremiyorum. neyse süpriz olsun sana.
    #2936649 (desiree, 02.02.2008 12:20 ~ 12:24)
  5. çok sabırlı.
    ona davrandığımın çeyreği gibi bana davransa çoktan öldürmüştüm onu. yok yok ilişkimi kesmiştim. birlikteyken yüzüne karşı yaptıklarım yetmiyor bir yandan da telefonla taciz ediyorum ve o hala gülümsemeye devam ediyor. neden bu kadar iyi olmak zorundasın? içinde ki şeytan dışarı çıkmalı artık. en azından bana karşı çıkmalı. ben bunu hakediyorum biliyorum. meleklerin sozu var bunu da biliyorum.
    #2989817 (desiree, 11.02.2008 23:26 ~ 23:29)
  6. (bkz: #3420645)
    şimdi buraya kınama yazısını yazdı, yeterli oldu mu peki? yo yo elbette. ülker'e telefonlar açıldı, yetkililere seslenildi. ve duyarlılığı için teşekkür edildi kendisine. böyle bir insan. biz olmasak daha da duyarlı olacakmış kendisi özellikle sağlıklı beslenme konusunda ama yakınları mani oluyormuş efendim.
    hani bir akşam evde otursa ben şahsen saygı duyacağım dünyayı kurtarmasına. ayrıca ben burdayken sınavlara çalış çalış yokken de gitmediğin yeri bırakma. olmaz ki ama cık cık.
    #3483367 (desiree, 02.06.2008 16:45)
  7. --spoiler--
    -sizin yüzünüzden lostu izleyemiyorum.
    -ee başka demek istediğin bir şey varmı japon çinli.
    -ne işin varmış öyle hergün hergün.
    -hani ... içerikli burç vardı ya o neydi ya.
    -saçmalma ben de acaip bıktırma yeteneği vardır çatlasın yine de cevap veremem.
    --spoiler--

uyuz bir insan. ama mantıklı.
    #3575344 (desiree, 23.06.2008 23:13)

© 2008 - uludağ sözlük

rukal başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rukal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rukal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baris ozdal » deeploma » nazim hikmet ran » stajyer sirin » entry ve nick uyumu » sokullu » harita metod defteri » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » nihat genc vs i melih gokcek » hulk karakterinin donusurken soyledikleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci