ruju yanagina dogru kaydiran depresif kadin 

kapat
  1. kimsin lan sen? adamın ikea'dan aldığı aynayı kırıyorsun? daha taksiti bitmedi. sonundan girdim mevzunun, anlatacağım.

şimdi bu klip klişesini şöyle bir canlandıralım. kadın bir şeylere üzülmüş belli ki. sevgilisinden mi ayrılmış, yoksa yemeği mi yakmış, sıla hasreti mi var, bir sebeple, aynanın karşısına geçmiş, makyaj yapıyor. ama bir yerden sonra, "s.kerim makyajını kukyajını" mı diyor artık, ne diyorsa, ruju yanağına doğru kaydırıyor. ağzı kulaklarına varıyor. ağlamalar, gözlerden rimeller akmalar. "iyicene marlyn manson'a döndük mınaki" diye içinden geçirip, "allaaahsız kimyacı, 80 mi verilir o kağıda" diyerekten camı çerçeveyi eline geçirdiği bardakla indiriyor.

madalyonun diğer yüzüne bakalım bir de. erkek kısmından. adam aynanın karşına geçmiş, hafif üzgün, içine atıyor yediği kazığı, "insanları öğreniyorum babuş" diyor. dün gece eşli batak oynarken, ortağının aç gözlülüğü yüzünden yandan batmışlar. aynada kendisine bakarken, birden çıkmış göbeğini görerek, "camışa döndük lan eheheh" diyerekten, karnını içine çekiyor ve ortamdan uzaklaşıyor.

bu kadar basit ve net. aynayla derdi yok. eren derdiyok. soyadına bak, hey allaam ya. dalga geçer gibi. ben de isviçre gibi sosyal bir devlette doğsam soyadım "dünya s.kime minare g.tüme" olurdu.

o yüzden ruju kaydırın kaydırmasına, milletin derdiyle işim yok ama aynayı falan kırmayın. gözden çıkardıysanız aynayı, bana yollayın. hep milli servet.

daha entry'i bitirmeden girdiğim edit: ibrahim üzülmez de var.
    #3624298 (benjcev, 05.07.2008 19:45)
  2. müsrif.
    depresif mefresif yeterli açıklama değil. sanki durdukca pembelesen yesil renkli fantastik ruj sıvıyor sağa sola. ucuza geldi herhal? yoksa avoncu arkadaşın gelisine mi sattı? ne o lan surat, ayna, fayans boyamalar. ben bunu en son küçüğüken yapmıştım da annem dudağımda terlikle küçük bir delik açmıştı.
    "ruj dudak yarasına iyi gelir" dedi, sürdük, geçti.

o gün tüm annelerimiz, ablalarımız gibi 'kendini ev temizligine veren depresif kadin' olmaya karar verdim. insan kendi ekonomik ve sosyal durumunu bilmeli, olduğu gibi kabullenmeli. bizim çevremiz kaldırmaz öyle depresiflikleri.
    en fazla balkondan oğluma terlik atarım, o kadar.
    #3632476 (ceketli ali dayi, 07.07.2008 15:46 ~ 08.07.2008 01:43)
  3. öyle deme.

getir bi gözünün önüne. kadın makyaj masasının hemen önündeki pufun üstüne oturmuş, bakıyor aynaya. dudaklarını bükmüş, üzgün. gözündeki yaşları koluyla siliyor arada. beyaz gömleğine fondoten bulaşmış. dudaklarında kırmızı ruj, kadın hıçkırmamak için, dişlerini geçiriyor dudağına ara sıra.

gözüne ilişen kırmızı bir ruj... alıyor eline. kadının dudak kıvrımları aşağıya bakıyor. suratı asık. mutlu olmayı istiyor, gülmek istiyor kadın. ruju yapıştırıyor dudağının kenarına, yukarı doğru başlıyor çizmeye. elmacık kemiklerine kadar çiziyor kadın. gülümseyen bir ifade yerleştiriyor yüzüne. hani getir bi gözünün önüne. palyacolar gibi. nasıl beyaz boyalarla çizdikleri yumruk büyüklüğünde bir gülümseyen ağız var suratlarında, hani kıpkırmızı dudakları boyanın ardında gizli, kadın işte o palyaço gibi şimdi...
    #3632982 (siyahdalya, 07.07.2008 17:25)
  4. oyun oynarken de eskiden dökerdik de bir kova dolusu oyuncagı küçüklü büyüklü sonra toplardık yine. aslında elle tutulur bir şeyler yok gibiydi. oyuncaklar dökülmüş üç saat sonra toplanılmıştı. dışarıdan birisi bu gözle görürdü elbet. bir çocuk içinse çocuk oldugunu farketmekti bu ve değerdi de.
    #3635328 (ParaNtez, 08.07.2008 01:49)
  5. 90 lı yıllarda çocukluğunu yaşamış biri olarak, her gördüğü klibi kendince evde yeniden çeken biri olarak çocukluk anılarımın kahramanlarından bu kadın.

tamam gerizekalı değilim zamanında hemanın bile taklidini yaptım, bunu mu yapmıycam, erkek taklidi bile yahu, sabah sesimin kalın çıkmasını buna bağlıyorum zaten.

şimdi ben hiç anlamam. kadın depresyonda şerefsizz adam terketmiş kadını, kadın mal çünkü o depresif halinde oturup geberene kadar çikolata yemek yerine gider en güzel elbisesini giyer, takar takıştırır, sürer sürüştürür. önemli olan rujun rengidir. en doğru seçim tabi ki kırmızıdır. sonra şarkı mırıldanır sol gözünde ( evet sadece sol gözünde) bir damla yaş belirir, yavaşca tuvalet masasına doğru yürür, sakindir o ana kadar sonra birden delirir, elinin tersiyle sağa doğrı ruju yana kaydırır. sonrası zaten felaket, eline ne geçerse fırlatır, saç baş dağılır, abartıp üstünü başını yırtabilir.

a güzelim a benim aybalam, madem bunu yapıcaktın niye zamanını süslenmeye harcadın. gerizekalı mısın sen, onun yerine aç bir paket çikolata ye kendine gel.

yok abi ben bu kadınları anlamıyorum, ama ilerde ne yapmak istersin deseler aklımın bir köşesindedir bu fantazi. hee fantazidir benim için.
    #3951760 (tatlı su levregi, 12.09.2008 03:13 ~ 03:18)

© 2008 - uludağ sözlük

ruju yanagina dogru kaydiran depresif kadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ruju yanagina dogru kaydiran depresif kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruju yanagina dogru kaydiran depresif kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dunyanin en yasli bakiresi » agalmatophilia » ahlaksizim ama inancliyim » depr » hifzi veldet velidedeoglu » celinebilirlik » yalanci smiley » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » galatasaray » gokhan gonul dostlari » milla jovovich » dilber kocarslanli » ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » hayat ne cabuk geciyor » bir tavsiye mektubu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ispanyolca » keskelere yer yok hayatimda » seriatci basketbolcu » basbakana coban demekle caylak olunmaz » gece yarisi havadan karadan 31 hedef vurmak » askinla » islak imza » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » eskimolar turk mu sorunsali » yobaz yazar ara fasilitesi » purple » coumineol » strong and smart » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » divide et imperium