ruhuna sukela 

1. olası sözlük yazarı ölümünden sonra, arkasından edilebilecek dua.
    (bkz: entry defteri açık olsun)
    #2460516 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 12.10.2007 04:55)
  2. antipatik oldum anne yazar kişisinin mezar taşına yazılmasını istediği sözdür.

hepimizin bildiği gibi özellikle sözlüklerde, belli bir durumda söylenen bir sözü başka bir duruma uyarlayarak güldürüp düşündürebilir hatta ve hatta kahkaha attırabiliriz, hoş kinayeler yaratabiliriz vesaire.. -sadece kendimizi de tatmin edebiliriz tabi- ben bugün bu bahsettiğim uyarlama olayının ağa babasını gördüm ve bu annesine antipatik olduğunu söyleyen yazarımızı tebrik ve takdir ediyorum. + rep

(bkz: sozlukculerin mezar tasina yazilacak yazilar/#1863129)
    #2460531 (just my luck, 12.10.2007 05:07)
  3. (bkz: ruhuna şokella)

yarın bir gün çarpılırız. eli kulağında.
    #2460558 (yozishanko, 12.10.2007 05:39)

© 2008 - uludağ sözlük

ruhuna sukela başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ruhuna sukela ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruhuna sukela nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vur kac » kulakta sivilce cikmasi » sozlukte sacmalayarak taninmak » gel bize gidelim » istanbul bilim universitesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » president evil » kenet mili » seri entry giren ibne » yavuzum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci