ruhum desen desen 

kapat
  1. nil karaibrahimgil'in penti reklamlarında da kullanılan son hit'i..

http://www.youtube.com/watch?v=AkbFxhDXyT4 +

tamam, tamam öyleyim
    bir oyle bir boyleyim *
    her gün tanış benimle

bir güler bir ağlarım
    anlatırım saklarım
    alış şu hallerime

(nakarat)

farkında bile değilsin
    seni cezbeden de bu
    niye beni seçersin
    etraf desensiz dolu

ben bugün nasılım
    yakın mı uzak mıyım
    ben..
    of ne bileyim
    açık bir kucak mı yoksa bir tuzak mıyım
    ben
    ruhum hep desen desen..

ama ben hep böyleydim
    sen beni böyle sevdin
    değiş desen de olmaz

durup bak renklerime
    bir demet yap kendine
    aşkımız öyle solmaz

[nakarat *2]

birini seçeyim
    sakin mi serin mi
    benim mi senin miyim ben
    bunu bir düşüneyim
    kalplerim akıl mı
    aklı karışık mıyım ben
    ruhum hep desen desen
    #2917902 (dawsonleery, 30.01.2008 09:09)
  2. aslına bakılacak olursa parça o kadar da kötü değil ama ne var ki nil karaibrahimgil olduğu için insan ister istemez önyargıyla yaklaşıyor.
    #2918168 (viva la fidel, 30.01.2008 11:16)

© 2008 - uludağ sözlük

ruhum desen desen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ruhum desen desen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruhum desen desen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basladim yurumeye » ibu sozluk » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » ahmet turk » dugun davetiyesi » milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir » sayokan » her zaman daha iyi » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » kurdish rebels » le quattro stagioni » bed of roses » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » transatlantik egilimler » lumpen rap » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gobekli » ido » uuserlardan unlulere acik mektup » 999 tane ozel mesaji olan yazar » dshk » istifa konusmasi » akuple » zehir » yabanci dilde egitim » uludag sozluk arap klonundan basliklar » 12 ekim 2008 » internette kendini teshir etmek icin yasamak » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » organik ask » gogusleri 33 kilo olan kadin