ruhadam 

kapat
  1. *
    en bi' dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş. iyi eğlenceler.
    (pyndemonium, 28.04.2007 17:29)
  2. "naber tertip" diye selamlaşmak istediğim kişilik.
    (tellioglu, 29.04.2007 15:57)
  3. edebi yönünün güclü olduğunu düsündüğüm yazar.

bu arada yazarlığı hayırlı olsun.
    (imitasyon, 30.04.2007 15:34)
  4. yardım sever. *
    (geranium, 15.05.2007 19:41)
  5. galatasarlı olmasından dolayı çok büyük yakınlık duyduğum güzel insan.
    (MansonicAddiction, 18.05.2007 14:32)
  6. "dönemin süreci gereği" ahlaklı, vatansever bir genç olarak yetiştiğini düşündüğüm dördüncü nesil vatan evladı yazar.
    (vernon sullivan, 25.05.2007 22:06)
  7. lise yıllarını unutamamış
    bilmemkaçıncı nesil liseli...
    format c:
    (deeplomatt, 25.06.2007 12:05)
  8. kullanmış olduğu nick bana, çok sevdiğim ve saydığım fiziken uzakta olan değerli bir akrabamı hatırlatan yazar.
    (lakko, 05.07.2007 12:46)
  9. büyük fikir adamı, romancı, tarihçi, sosyal bilimci, ilh. Hüseyin Nihal Atsız'ın aslında kendisini anlattığı romanının adı, bir de sözlük yazarı imiş.
    (zulkufabasiyanik, 01.11.2007 22:56)
  10. solcuları allahsız , dinsiz ,kitapsiz ve islam düşmanı olarak tanıyan 4. nesil futursuz yazar.

o yazar biz bakar ve güleriz.
    (DenizGezmis, 05.02.2008 20:18)
  11. benden önce parsellenmiş olmasına şaşırmadığım rumuz.
    (5 6 2 tamam, 10.03.2008 22:02 ~ 22:03)
  12. daha bir satır cümleyi anlayamadan, ''beni okuduğunu anlayamamakla'' itham etmiş, bilgisizliğini ve lümpenliğini, bana attığı her mesajla kanıtlamış, ''bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak nedir?'' diye sorduğunuz zaman, işte ''ruhadam'' diye cevaplayacağım, ''ocak'' lardaki eğitimini başarıyla tamamladığından, ''kendi görüşündeki yazıları,anlayamasan bile ''hı'' de geç,diğerlerine ise,bilgisizliğin ortaya da çıksa,yazı tamamen ''kültürsüzlük'' ibareleri de barındırsa,sen yine de karşı çık'' ilkesini benimseyerek, büyüklerininde takdirini kazanan, birilerinin maşası olmuş (düşüncelerini,bu kadar kütükçe savunabilen, bir kişi, ancak maşa olur) 4. nesil yazar.

tanım 2; hayattaki ezikliğini, sözlüğe girer, biraz ''milliyetçilik'' döktürürüm, milleti arkama alıp, çok sevilen bir adam olurum, diyerek kapatmaya çalışan yazar. bunu başarsa bile, kendi gözünde, kendini, belli bir yere gelmiş olarak görmeye başlasa bile, ''1983'ten beri ''sol'' niye bir yere gelemedi, niye ilerleyemedi, bak işte sol diye bir şey yok''
    (tanım 3;12 eylül'ü gözardı edebilecek kadar ipe sapa gelmez yazar)diye konuştuğu sürece, hayatta asla bir yere gelemeyecek kişi.
    (rockandroll, 23.03.2008 11:53 ~ 11:54)
  13. sol görüşe mensup olmaya çalışan, kendini sırf toplumda aykırı durabilmek adına solcuyum diyen ama solculuk hakkında tek bir mütalası olmayan, okuduğu iki romanla bilgi ahkamı kesmeye çalışan, sözün bittiği yerde sadece küfretmeyi bilen, ergenlikten yeni çıkmış sözümona solcuların özel mesaj yolu ile bol bol küfürettiği yazar kişisidir.
    solcuları allahsızlık yapıyorlar diye suçlanır,lümpenlikle itham edilir, şahsına ve ailesine edilebilen tüm küfürler edilir... sonrada konuşunca bak faşiste denir. faşizm nedir diye soruncada tek bir cevap alamaz.
    (bkz: seviyorum lan sizi ey cahiller)
    (ruhadam, 24.03.2008 15:27)
  14. özel mesajdan, kesinlikle ailesine küfür etmediğim yazar(kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam zaten). **
    (rockandroll, 24.03.2008 22:16 ~ 22:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seniz akel » street fighter dovuscusu olarak nihat dogan » sanirim osurdum » show tv » yalnizlik » alevi sozluk » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » safak dogan gunes » msn de muhabbete titresimle baslayan insan » so long and thanks for all the fish » see who i am » binnur kaya » koller » turban takan laik kiz » var misin yok musun da ilk teklifi kabul etmek » senkaya nin tarihi eserleri » taksim den vazgecmeyen karsisinda bizi bulur » michael jackson » allah vermesin » crystal family resort hotel » fenerbahce » oyuncakdunya » josef levon capan » kurtlar vadisi dizisine uygun karakter isimleri » ana avrat sovmek » abdullah gul un ilk defa smokin giymesi » zonguldak » azrail e hareket cekmek » cinsel ozgurluk basliklarini hep erkeklerin acmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa