ruh ikizim bir tuz ruhu 

kapat
  1. ***
    hani insanlar derler ya "benim ruhum ikizim nerde", "aha diğer yarımı buldum" falan. aslında böyle bir şeye gerek yoktur. yani illa herkesin ruh ikizi olmak zorunda değil. mesela benim de yok(tu). * tek başıma öyle artist artist takılıyordum. ne güzeldi o günler. eğer ruh ikiziniz yoksa karakteri size benzeyen başka biri olmaz. yani siz kendinize has olursunuz. sizin düşündüklerinizi düşüne biri olmaz. her gün peşinizde dolaşan "eheh ben senin ruh ikizinim hadi oynayalım" diyen biri olmaz. ne güzel olur du değil mi? yani mayoz bölünme sonucu bir ikiziniz olmayabilir ama eğer bir ikiz istiyorsanız ruh ikizinizi hemen arayabilirsiniz.*

benim de bir ruh ikizim yok(tu) taaa ki bir film izleyene kadar. filmde mahkumlar kaçmak için ruh ikizimle tünel kazıyorlardı.[siz tüneli kaçmak için mi kazdınız diye sorulan bir sorunun cevabını verdim bu arada)* tuz ruhunu yere dökerek delik açmaya ve kaçmaya çalışıyorlardı. işte ruh ikizimle böyle karşılaştm. sonra araştırdım neyin nesidir kimin fesidir diye. bir temizlik ürünüymüş. huyum kurusun ben de bir temizimdir bir temizimdir.

işte tuz ruhuyla ben böyle bir şeyiz. birbirimizi tamamlıyoruz. o temziliyor ben temizleniyorum.
    #3098987 (bush un metresi olan ayi, 05.03.2008 21:56 ~ 21:57)

© 2008 - uludağ sözlük

ruh ikizim bir tuz ruhu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ruh ikizim bir tuz ruhu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruh ikizim bir tuz ruhu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dagon » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » entry ve nick uyumu » votka visne » karakalem » her entry de eksi almak » cv sine karmasini yazan yazar » the beatles » ulkeye donus » 1 kilo pamuk mu agir 1 kilo demir mi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games