ruh haline gore baslik acan yazar 

1. eğer mutluysa;
    (bkz: sözlük seni seviyorum)
    (bkz: mutluluk)
    (bkz: sevgi)
    eğer üzgünse;
    (bkz: senden nefret ediyorum)
    (bkz: allah belanı versin)
    (bkz: gerizekalı)
    eğer aşıksa;
    (bkz: aşk)
    (bkz: seni seviyorum)
    eğer melankolikse;
    (bkz: yağmur)
    (bkz: hüzün)
    gibi başlıklar açan ya da o konulara entry yazan yazardır.
    #239912 (asiti kaçmış kola, 13.05.2006 16:12)
  2. oldukça doğal olan hadise.
    #239915 (optimus prime, 13.05.2006 16:12)
  3. eteğindeki her şeyi ortaya sermiş,sözlükteki diğer yazarlardan ayrısı gayrısı bulunmayan uuser kişisi.*
    #239920 (sadakatsiz, 13.05.2006 16:14)
  4. yazar kişisi insan oldugundan kaynaklanan durumdur, zira bir insan mutluyken uzgun baslıga, canı sıkkınken gayet sevgi kelebekleri dagıtan bir baslıga entry girerse o entry o baslıkta tam yerine oturmaz
    #302298 (dopdop, 02.06.2006 01:21)
  5. (#244841) asiti kaçmış kolanin hakkimdaki aninda tespitidir.
    #302354 (BoHeMiaN, 02.06.2006 01:53)
  6. "duygusal"yazar...
    herkes yapabilir.doğaldır.insanlar oldukları gibi davrandıkları vakit duygusal insanların yaptığı bir durumdur.oldukça güzeldir.bazen kötü sonuçlar doğurur.olsun.insan doğru bildiğini yapmalı.
    #302393 (hakande84, 02.06.2006 02:10)
  7. ask
    ihanet
    nefret

başlığını belli zaman aralığında açan yazardır.
    #305732 (LocK, 02.06.2006 22:36)

© 2008 - uludağ sözlük

ruh haline gore baslik acan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ruh haline gore baslik acan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ruh haline gore baslik acan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dec muzik » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » mozole mirach » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » graffiti » fatih tekke ve batuhan karadeniz » help » yaran msn iletileri » bismillah khan » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » hossik » kate mosse » borderline » tereyagli bi bucuk iskender » the beatles brotherhood » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » salla gitsin baby » mehmet turgut » alisamadim » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » istanbul kizlari » anatolianrock » romantik entryler » mulayim » sahibinden kelepir ulke » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » lupelius » yasa ici » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » silent running » efkar