rua 

kapat
  1. iskambilde papaz.
    #89368 (italiano, 26.02.2006 20:30)
  2. bir dönem tahta çıksada, avrupa hun imparatoru, atilla'nın amcası olarak bilinir.

kendisi, atilla'ya ata binmekten kılıç tutmaya kadar herbişeyi öğreten kişidir.

rua, isim ve kişi olarak, tarafımca pek beğenilir efem.
    #833585 (dancing in the moonlight, 09.11.2006 00:19 ~ 19:16)
  3. portekizce sokak.
    #3637337 (ben hep 17 yasindayim, 08.07.2008 16:23)

© 2008 - uludağ sözlük

rua başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rua ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rua nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» axxo » hic bisikleti olmamis insan » ozgur sozluk » goncoloz » gunu gecirmek » galatasaray kupasi » var misin yok musun » armutlu » borderline » eshab ul kehf » bim » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » hebokobe » berhan simsek » 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaman okay » jon donais » zendostluk » akp nin ataturk sevgisi » anlayamazsin » tc electronic » demolay » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » actigi belalti basliga paso entri girmek » mankini » smooth dancer » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » universiteye otobusle giden insan » militarist ulkede beden dersi » kursuni renkler