rte nin evi aramasi 

kapat
  1. an itibariyle arkada bir fon müziğiyle,

merhaba kardeşim, ben akp genel başkanı recep tayyip erdoğan. 14 temmuz ankara mitingi......

diyerek bir telefon gelmiş,

derken suratına kapatılmış çünkü bant kayıtlarından konuşmayı sevmeyen, cidden kendi arasa belki iki dakika hebelelubele yapacak uuser ın şaşırmasıyla söylenmek istenmiştir.. allah allaaahhhh tır.

(bkz: ne günlere kaldık yarabbi)
    (bkz: rte nin hal hatır sorması)

edit: anlaşılan bizden başka kimseyi aramamıştır. bak yine şaşırmışımdır.
    #1929283 (alonejuveline, 14.07.2007 01:01 ~ 01:28)
  2. bizim evde kesinlikle gerçekleşmeyecek hadisedir. onlar nereye gideceklerini bilr zira.
    #1929391 (misskin, 14.07.2007 01:21)
  3. - rte akşam bizi aradı gene yaa
    - ee sora hacı?
    - sövdüm yüzüne kapattım ne uğraşcam
    #1929413 (cNyT, 14.07.2007 01:24 ~ 01:25)
  4. caller id li telefon varsa enteresan olabilecek durumdur.

(ring ring ring ring...)
    - telefooooooooonnn!!!
    + bakiyorum ben.
    ("0900-910-3169") *
    + honk? ise bak heheeh dur acalim bakalim ahahhaa.. alo?
    * merhaba kardesim, ben akp genel baskani recep tayyip erdogan....
    #1929442 (revolter00, 14.07.2007 01:28 ~ 01:29)
  5. telefonun çaldığı an yanında kız arkadaşınız varsa ilk önce konuşmaların bir kısmını kız arkadaşınıza dinletip bant olduğunu farkettirmeden ana avrat düz giderek karizmayı yapma durumu ile sonlandırılırsa katkı bile sağlıyabilir.
    #1929464 (MidNiGhT, 14.07.2007 01:31)
  6. seçim öncesi bizim evi aramıştır, annem söverek kapatmıştır. bari evde huzur ver kardeşim yahu.
    #2076906 (kugu golu canavari, 05.08.2007 23:13)

© 2008 - uludağ sözlük

rte nin evi aramasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rte nin evi aramasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rte nin evi aramasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bayer » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » rs ne lan » kutumda buyuk var acun bey » jose joaquin moreno verdu » makale araniyor duyurulari » kronik kuzu » askerligi istemeyen solcu » blood sweat and tears » ruhuna fatiha » kurtlerin hizla cogalip istila etme cabasi » soyunma odasina inen yonetici » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » hotk » ankarali namik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » ucak gemisiyle okyanusta capari sallamak » duserken son anda bir yere tutunmak » taye taiwo » alismamis gotte don durmazmis » unutulmak » kadin » fenerbahce kadar tas dussun basiniza » sabah » delirip butun entrylerini silmek » dedeyle okcuyla futbol oynanmaz » topu topu 6 mac yaptik kac puan alabilirdik ki » askeriyedeki mali imkansizliklar » savasmak » ask i virane