rte nin batumlu olmasi 

kapat

1. batum misak-ı milli sınırları içerisindedir.

kurtuluş savaşı'nda gücümüz yetseydi de oralar da vatan topraklarına katılsaydı kimsenin batumlu öyleyse gürcü öyleyse hristiyan düzeysizliğine düşemeyeceği gerçeğini yansıtan başlıktır.

ah atam ah, izinde olmakla övünen gençliğin kaleminden akan cehalete bak.
    üstelik sen de selanik'ten geldin değil mi atam?
    selanik halkının kaçta kaçı yunan?
    yoksa atam, yoksa atam!!

oh my god, nerede benim cumhuriyetim temelim kazanımlarım..
    #2193427 (muhayyil, 24.08.2007 23:14 ~ 23:16)
  2. ironi bunun neresinde denilesi çok normal bir durumdur. batumlu ailesi neden buradadır acaba? müslüman olanlar rus zulmünden kaçmak için orayı terketmek zorunda kalmışlardır. aynı benim gürcü atalarım gibi. inançlarından taviz vermedikleri için.
    #2193432 (akmai, 24.08.2007 23:18)
  3. recep tayyip erdoğan batum kökenli ve (bkz: türkiye gürcüleri) şeklin de tanımlayabileceğimiz etnik yapının üyesi ise (bkz: ahde vefa) bilen değerli insanların soyundan gelmektedir, zira kurtuluş savaşın da milli mücadeleye verdikleri destekle tarihe geçmişlerdir böyle değerli bir soydan geliyorsa kendisine sempati artmalıdır denilecek haberdir. (bkz: gürcü) kökenli türkiye gürcülerinin atalarının hristiyan oluşu uzun yıllarca tartışma konusu olmuştur ancak çoğunluğu 5 vakit namaz kılan, dürüst ve imanlı müslümanlardır atalarının dinlerinden sorumlu tutulamazlar ayrıca gürcülerle türklerin aynı soydan geldikleri iskitlerle bağlantılı oldukları iddiaları tarihsel açıdan araştırılmaktadır şeklin de açıklığa kavuşturulacak durumdur.
    #2193530 (bohembebek, 24.08.2007 23:31 ~ 23:35)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

rte nin batumlu olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rte nin batumlu olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rte nin batumlu olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about rte nin batumlu olmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.