rte nin 19 mayis ta anitkabir e cikmamasi 

kapat
  1. sevgili basbakanimizin göz rahatsizligi nedeniyle gercekles(eme)mis hadise. gecen sene de bel rahatsizligini etmisti. gecen sene bel, bu sene göz, seneye de kendisinin mevcut hastaligina benzer sesli diğer organından rahatsız olup da çıkamaması isteği uyandıran olay.
    #3417685 (cooler than jesus, 19.05.2008 14:58)
  2. sasiran veya yadirgayan biri cikacagini sanmadigim durum.

hem ne gerek var, gitmesin zaten. rahat biraksin atam'i.
    #3417706 (KoPuSh, 19.05.2008 15:02)
  3. (bkz: hangi yüzle)
    #3417709 (damat hobbit pasa, 19.05.2008 15:02)
  4. gözü rahatsız olan rte'nin mazeretidir. saygısızlığın vücuda gelmiş haline şu sözü iletmekten gurur duyarım:
    "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)."
    M.K.Atatürk
    #3417716 (bendoktordegilimhekimim, 19.05.2008 15:03)
  5. kendisinden beklenen bir harekettir. ayrıca oraya çıkarttırırlar mı onu da düşünmek gerekir.
    #3417723 (0z9u12, 19.05.2008 15:04)
  6. rte'nin gozuyle degil de yuzuyle alakali sorunundan kaynaklanan durum.

yuzu -varsa eger- tutmamistir.
    #3417734 (KoPuSh, 19.05.2008 15:05)
  7. 10-15 yıl öncesinde dedikleriyle iktidara gelince söyledikleri birbirini tutmayan birinin rol yaparak çıkmasından daha iyi durumdur. atatürk'ün yolundan gidiyormuş gibi görünüp anmak için anıtkabir'e gitmesine gerek yoktur. insanlar kimin ne olduğunu iyi bilmektedir zaten.
    ekleme: gelecek 19 mayıs'ta da çıkmamak için bir bahane arayacağı kesindir.
    #3417743 (can bogazdan gelir, 19.05.2008 15:06 ~ 15:16)
  8. rahatsızlığı sebebiyle çıkamadığını belirten rte davranışı.
    gözü tamamen mi görmez oldu ?
    ne oldu?
    lan o değil de iki gün önce kraliçeye topla show yapan bu adam değil miydi?*
    #3417744 (sustum, 19.05.2008 15:07)
  9. sinirsel alt yapısı uygun olmayacağından deneme ihtiyacı duymuyordur*. kendisi epilepsi nöbetleri geçirebilir.
    #3417747 (jaspe, 19.05.2008 15:07)
  10. (bkz: simgelerin deforme olduğu anlar)
    #3417748 (arabam var, 19.05.2008 15:07)
  11. basbakanin yaptigi basit bir formaliteyi yerine getirmemekten öte, bir mesaj vermektir. tıpkı kralice onuruna verilen resepsiyonda dinsel inançları nedeniyle smokin giymemesi gibi. laik devletin kuralları gereği o resepsiyona giren değil başbakan, simitçi de olsa "görevini yerine getirecektir." "inancima aykiri, smokin giymem" demek ben basbakani oldugum devletin kurucu degerlerini kazimiyorum, gorevimi yaparken isin icine dinsel inanclarimi katiyorum demektir. tipki bugün anitkabir'e cikmamasinda oldugu gibi. kendisi gozunu yarin ya da dün de tedavi edebilirdi. kimbilir, belki de randevusu bugüneydi..

son olarak atatürk'ün ölüm döseginden kalkip 29 ekim 1938 cumhuriyet bayrami törenleri boyunca ayakta kaldığı kareleri gözlerinin önünüze getirip gözlerinizin dolmasini istiyorum. nereden nereye..
    #3417841 (cooler than jesus, 19.05.2008 15:23)
  12. hiçbirşeyi değiştirmeyen hadisedir. çünkü, başbakan anıtkabir'e çıksa, deftere de birkaç güzel söz karalasa bugün erdoğan'ı oraya çıkmamakla eleştirenler, atam'ı rahat bırak, yalancı, samimi değilsin, sen hangi yüzle atam'ın karşısına çıkarsın diye eleştireceklerdi. o yüzden en iyisini yapıp evinde oturmuş dinlenmiştir.
    onunla yüzleşemeyeceği, sinirleri kaldırmayacağı için çıkamadı denmiş. başbakan zaten atatürk'ten hoşlanmıyorsa ve sevmiyorsa, neden onun yolunda ilerlemediği için üzülsün. ayrıca, zaten erdoğan istese de istemese de daha önce anıtkabir'e çıktı ve hergün atatürk resimleriyle ve sözleriyle karşılaşmak zorunda kalıyor.
    #3418013 (rakbenadam, 19.05.2008 15:55)
  13. korkudan mütevellit bir davranıştır. belli mi olur atam kalkar da "napıyon lan adamlarını da al git yurdumdan" der diye tırsmıştır.
    #3418025 (isi degistirgeci, 19.05.2008 15:56)
  14. rte'nin bu zamana kadar yaptığı en olumlu iştir. *
    çıksaydı eğer anı defterine:
    "atam kusura bakmayasın senin hakkında zamanında ileri geri konuştum, kurduğun cumhuriyet ve laik düzen hakkında hep saçmaladım durdum ancak oy oranlarının düştüğünü görünce iyi bir kemalist taklidi yapmaya çalıştım.. sana söyleyebileceğim tek şey ulkenin bütün kaynaklarını, madenlerini, kurumlarını zamanında senin önderliğinde halkın bu topraklardan kovduğu emperyalist devletlere peşkeş çekiyorum.."
    "bugünlük bu kadar defter bir daha ki sefere görüşürüz. durmak yok satmaya devam!"
    #3418051 (I belong to che, 19.05.2008 16:00 ~ 16:01)

© 2008 - uludağ sözlük

rte nin 19 mayis ta anitkabir e cikmamasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rte nin 19 mayis ta anitkabir e cikmamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rte nin 19 mayis ta anitkabir e cikmamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hitlerjugend » ilhan mansiz » yedigi kaba pisleyen » muzeyyen senar » provokatif » leon powe » entryleri alt alta okumak » ucak modu » zippo » salca a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci