rrrrrrr 

/ 2
kapat
  1. aziz yildirim ın sanal ortamlardaki nicki
    #2708013 (arcadian, 17.12.2007 18:37)
  2. ------spoiler------
    - Sana bir şiir okuyacağım. Biraz kısa ama.
    - Evet dinliyorum.
    - "Gökyüzü."
    - Çok güzel!
    -----spoiler-------
    #2708024 (kisa sureli bellek kaybi, 17.12.2007 18:40 ~ 20.12.2007 12:34)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

rrrrrrr başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rrrrrrr ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rrrrrrr nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baba anneme soyle oldum » ogrenci evi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » beyin » doom metal » laz muzigi » mihrap dagi » kurtalanekspress » canim seninle oynamak istiyor » dokunup kacan kucuk cocuk » cunku esegin zikinden dolayi » powerade » sevmekten kim usanir » uzak akraba dugunu sevmeyen insan » lunokhod » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ergenekonu savunuyorum mutluyum » richie sambora » when the walls go down » jorg haider » aba guresi » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » pink floyd » sick again » amelie nothomb » arkadas ariyoruz » resident evil degeneration » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » en adi orospu cocugu olmak » arjen robben icin alternatif meslekler » pencere caminin bugusu