rrrangerrr 

kapat
  1. yanıp tutşuyorum fener aşkıyla (!) ah bi yakalasam ...
    (rrrangerrr, 15.05.2006 11:40)
  2. sampiyon takımın taraftari.
    (ümit, 15.05.2006 11:42)
  3. hoş entryleri ile dikkati çeken ikinci nesil yazar.
    (worldlike, 26.05.2006 16:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» emre altug » yaran msn iletileri » ilkelligin durustlugu » annelerle girilen komik diyaloglar » limon cicegi kolonyasi » acibadem in ara sokaklari » annenin izledigi dizileri gercek hayat sanmasi » robinson crusoe ve cuma » axxis » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » kate winslet » goat worship » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » ordu demokrasinin en buyuk teminatidir » juiced 2 hot important nigthts » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » istanbul » kathy bates » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » tuvalette entry girmek » hayat dolu olmak » badly drawn boy » kayganak » ask » uclari kirik » izeltas » marcel proust » sozluk iletilerini alt alta okumak » etimesgut a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa