royce 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. rolls royce
  2. henry royce
  3. rolls royce 101 ex
  4. rolls royce 40 50
  5. royce gracie
  6. rols royce mist
  7. rolls royce 101ex
  8. rolls royce phantom
  9. rolls royce mist
  10. rolls royce trent 900

© 2008 - uludağ sözlük

royce başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. royce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu royce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» o ruzgar » isvicre » when you close your eyes » sozluk teki gruplasma » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » uludag sozlukte siliklik yoktur » hic bisikleti olmamis insan » fc brasov » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » gokhan gonul dostlari » ataturk un fenerbahceli olmasi » charlie and the chocolate factory » yolun basi » savasim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mulayim » sevgiliye son soz » gokhan saki » sihirli balon » demans » kemal oncel » ahlaksizim ama inancliyim » kurtlar vadisi pusu » cover » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » yarim derdini ver bana » andrejoni » bascavusoglu camii » mta88 » violent revolution