roxy music 

kapat
  1. bryan ferry'nin önderliğinde kurulmuş ingiliz art rock grubu. roxy music'le avalon arasında, 10 yılda 8 albüm yapmışlardır.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Roxy_Music
    #2390932 (ELeCTrO, 27.09.2007 22:24)

© 2008 - uludağ sözlük

roxy music başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. roxy music ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu roxy music nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir turk olarak kurtlere soruyorum » vecit » ben seni arkadas olarak goruyorum » bettyboo » oy verme kriterleri » bana felsefe yapma ne olur » dam ustunde el hareketi yapan sevgili » olomuc » entry ve nick uyumu » erotomani » ntvmsnbc com » mutlu olmak icin » implosion » kurgu kahramanlarin insan kadar guzel olamamasi » the secret » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu cocuk okumaz » ne olacak bu sagin kompleksi » cuma ya da pasifik arafi » give a fuck » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » kaan kural » puberte » ogretmene asik olmak » mayfair » ali fuat cebesoy » karpuz getir yiyeyim » yapay cim » tarcin ve arkadaslari » bakkal insani » when a blind man cries