roulette 

/ 3
kapat
  1. grubun elektrocusu malakian 15 yaşındayken yazmıştı sanırım bu şarkıyı.
    her dinlediğimde beni alıp her seferinde başka diyarlara götüren şarkı.
    fazla söze ne hacet mükemmel bir şarkı.
    #2613699 (ben deli nasilim iyiyim iyi, 21.11.2007 14:04)
  2. muhteşem bir şarkıdır. tek kelimeyle muhteşem.
    #3096010 (ezikmutesebbis, 05.03.2008 02:14 ~ 14:32)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

roulette başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. roulette ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu roulette nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dramafon » emek sinemasi » takva » obafemi akinwunmi martins » bakiniz oyunlari yapan yazar » intikamim cok komik olacak » harika basliklar » ilhan selcuk » alabanda antik kenti » birtanesinden birtanesine a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci