rotuslanmasi istenen entry ler 

kapat
  1. SÖZLÜĞÜMÜZÜN YENi BiR HiZMETi OLUP,
    "bu listedeki entryleriniz silinmiş değildir. sadece entry'nin daha iyi okunması ve anlaşılmasına yönelik düzeltme istekleri içindir. " MESAJI iLE, YAPTIĞIMIZ YAZIM YANLIŞLARINI BiZE DÜZELTTiRMEYi AMAÇLAYAN BiŞiDiR. NEDiR BEN DE TAM ÇÖZEMEDiM. YANNIZ ORAYA AKTARMAK O BEYANI DÜZELTMEKTEN DAHA ZOR GELDi BANA...
    #467810 (karga, 27.07.2006 19:42 ~ 19:44)
  2. düzelttikten sonra da orada durmaya ısrar eden entrylerdir.
    #482685 (palta, 31.07.2006 23:56)
  3. 'girmiş olduğunuz entry'nin tasarlanmış fakat keserlenmemiş olduğu moderasyon tarafından tespit edilmiştir, lütfen moderasyonun asabını bozmadan bu yamuk yumuk entry'i maslak sanayisine götürüp torna tesviye ettiriniz zira bu entry ancak sanayide düzeltilebilir.' şeklinde vuku bulabilecek güzel uygulama.
    #615444 (the kid, 07.09.2006 21:17)
  4. düzeltmemizin istendigi entryler. düzeltsenizde onlar istemeye devam eder ki buna bilgisayarcılar bug der
    #615446 (exonotzor, 07.09.2006 21:18)
  5. yanlış düzeltilmeye başlandığı yer -nereden olursa olsun- doğru yerdir.

bu cihetle, "ben böyleyim" demek yerine, yanlışlar içine düşmemek, düşenleri uyarmak ya da bildirmek gerekir.
    #615453 (bl, 07.09.2006 21:19)
  6. moderatörlerin insafına gelen entrylerdir.
    #615574 (cutcut, 07.09.2006 21:55)
  7. 'bak yavrum senin orda kullandığın kelime olmamıs ve ordaki virgülü koymamıssın gözümden kacmadı' türü yararlı hizmet.
    #644557 (imitasyon, 18.09.2006 01:41 ~ 19.09.2006 02:53)
  8. bugun bir tane istedim. sanırım karga entrysi idi. moderatorler kayıtsız kalmamıs. hemen uygulamaya geçirmiş. sevgiler efendim.

değiştirme: dünmüş.
    tanım: sözlüğün akibeti için düzenlenmesi gereken entryler.
    #644563 (goddar, 18.09.2006 01:44)
  9. sozlukte ki en guzel fasilitelerden biri.*
    #666215 (Rurouni Kenshin, 25.09.2006 22:49)
  10. gereksiz uygulama. entryde bi arıza varsa silinsin, yanına canlandir butonu konulsun. her silinen entynin yanına canlandır koymak avrken böyle bir uygulama yapmak tuhaf.

(bkz: canlandır/@abuzittin zelzele)
    #666225 (abuzittin zelzele, 25.09.2006 22:51)
  11. bir nevi "allah bug" timsali. hayır tamam alıştım ben entry'min silinmesine. çocuk kaybetmiş gibi hissetmiyorum artık. ama -benden- rötüşlanmasını istediğiniz entry, entry'nin başlığı görünmüyor, sadece entry numerosu görünüyor ve haliyle onu "getir" dediğimizde de ellerimiz bomboş kalıyorsa, bari biz kendimiz silebilelim o entry'i? nedir yani? zaten daha önce yazılmış zaten bu gerekçesiyle rötüşlanması istenmiş, edit'e "iyi okumadığım için özür dilerim." mi yazayım?

hayır görsem silecem hakikaten. amma belalı şey. canlandır yanında sil butonu da oluyordu diye hatırlıyorum ben eskiden?
    #3861827 (pyndemonium, 24.08.2008 01:02)

© 2008 - uludağ sözlük

rotuslanmasi istenen entry ler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rotuslanmasi istenen entry ler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rotuslanmasi istenen entry ler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» xwezi » adoption » bir muhendisin hayati » serdar ortac » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » online » vur ha vur » soguk alerjisi » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » soruya bak » caylakken 40 karakter siniri » sarah palin » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi » ota boka anket demek » bir kere bile bira icmemis insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ravza » yaran yanlis okumalar » psychosexual development » romantik entryler » the zephyr song » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » ayar almak » baba ocagi » 4x21 doludizgin » cognitive » sozlukteki erkek hegemonyasi » islak imza » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » yasa ici » kuyruk