rosinante 

kapat
  1. cervantes'in en tanınmış yapıtının kahramanı Don Kişot'un (don quijote) atının adı.
    #3349174 (akyol, 02.05.2008 21:55 ~ 21:58)

© 2008 - uludağ sözlük

rosinante başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rosinante ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rosinante nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» schenardi » sarmasik » ale » gossip girl » imam hatip liseleri » kopush fm » fenerliyim ama tedavi goruyorum » yuruyus » koyluleri nicin oldurmeliyiz » klorin » istifa konusmasi » 0 533 748 32 54 » havaalaninda herkesin icinde makineyle tras olmak » welcome to the machine » yaprak dokumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » msn iletisine yalnizim yazmak » yuzme kolluguna kaymak » le quattro stagioni » ibrahim tatlisesin aslinda emo olmasi » aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » la alegria » demiroren jimnastik kulubu » yabanci dil bilmek » welcome to the jungle » mistik guc » sirince » medyum » geuze » cazir cozur